Jump to content

Търся програма за добавяне на субтитри към DVD

Препоръчан пост

Имам субтитри за филм Avi формат, с коя програма мога да направя същите субтитри за DVD, да ги добавя към него и да го запиша на DVD диск. Признавам си,че съм нов в тази работа и не разбирам :)
Сподели другаде

Имам субтитри за филм Avi формат, с коя програма мога да направя същите субтитри за DVD, да ги добавя към него и да го запиша на DVD диск. Признавам си,че съм нов в тази работа и не разбирам :)

Аз използвам ConvertXtoDVD.Можеш да си добавяш менюта към филма, да слагаш чаптъри и т.н. Добавянето на субтитри е много лесно. :thumbsup:

Сподели другаде

Някои може ли да ми помогне, поне линк да ми даде от къде да чета как се правят!

Да правиш субтитри или да добавяш?

Ако е второто-ето как:

1.Добавяш видео файла от менюто File-> Add video file(s)

2.Когато файла е добавен, кликваш на плюсчето пред неговото име.

3.От показалото се tree меню цъкаш с десния бутон на мишката върху Subtitle (0 streams) и натискаш Add subtitle.

4.Browse-ваш необходимия файл със субтитри и натискаш Open.

Това добавя субтитрите към файла, после като конвертираш на DVD ще виждаш и тях.

Сподели другаде

Някои може ли да ми помогне, поне линк да ми даде от къде да чета как се правят!

А въобще направи ли си труда да погледнеш другата тема в която ти беше отговорено на въпроса и дори за вграждането на субтитрите (последнита два поста)?

http://forums.softvisia.com/index.php?show...amp;#entry82182

Сподели другаде

А въобще направи ли си труда да погледнеш другата тема в която ти беше отговорено на въпроса и дори за вграждането на субтитрите (последнита два поста)?

http://forums.softvisia.com/index.php?show...amp;#entry82182

А Format Factory конвертира ли в DVD формат (VOB, IFO, BUP)?

Сподели другаде

ДВД-то няма да го правя с меню. Искам като си пусна ДВД-то да се пуска директно филма с български субтитри. Но не знам как един sub фаил да го направя за ДВД!

Да правиш субтитри или да добавяш?

Ако е второто-ето как:

1.Добавяш видео файла от менюто File-> Add video file(s)

2.Когато файла е добавен, кликваш на плюсчето пред неговото име.

3.От показалото се tree меню цъкаш с десния бутон на мишката върху Subtitle (0 streams) и натискаш Add subtitle.

4.Browse-ваш необходимия файл със субтитри и натискаш Open.

Това добавя субтитрите към файла, после като конвертираш на DVD ще виждаш и тях.

Нямам нужда от конвертор,ако имам готово DVD искам само да добавя файл със субтитри към него, да махна менюто и да се запише само видеото със субтитрите в DVD формат. Надявам се,че ясно го обясних :)

Сподели другаде

А Format Factory конвертира ли в DVD формат (VOB, IFO, BUP)?

За тия двата незнам (...IFO, BUP), но за VOB със сигурност има:

http://i32.tinypic.com/13z99pk.jpg

Лично на мене ми допада много програмата и съм благодарен ,че вече има и ръководство!!!

Сподели другаде