immortal Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Имам субтитри за филм Avi формат, с коя програма мога да направя същите субтитри за DVD, да ги добавя към него и да го запиша на DVD диск. Признавам си,че съм нов в тази работа и не разбирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Имам субтитри за филм Avi формат, с коя програма мога да направя същите субтитри за DVD, да ги добавя към него и да го запиша на DVD диск. Признавам си,че съм нов в тази работа и не разбирам Аз използвам ConvertXtoDVD.Можеш да си добавяш менюта към филма, да слагаш чаптъри и т.н. Добавянето на субтитри е много лесно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
immortal Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Някои може ли да ми помогне, поне линк да ми даде от къде да чета как се правят! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Някои може ли да ми помогне, поне линк да ми даде от къде да чета как се правят!Да правиш субтитри или да добавяш?Ако е второто-ето как: 1.Добавяш видео файла от менюто File-> Add video file(s)2.Когато файла е добавен, кликваш на плюсчето пред неговото име.3.От показалото се tree меню цъкаш с десния бутон на мишката върху Subtitle (0 streams) и натискаш Add subtitle.4.Browse-ваш необходимия файл със субтитри и натискаш Open. Това добавя субтитрите към файла, после като конвертираш на DVD ще виждаш и тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Някои може ли да ми помогне, поне линк да ми даде от къде да чета как се правят! А въобще направи ли си труда да погледнеш другата тема в която ти беше отговорено на въпроса и дори за вграждането на субтитрите (последнита два поста)?http://forums.softvisia.com/index.php?show...amp;#entry82182 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 А въобще направи ли си труда да погледнеш другата тема в която ти беше отговорено на въпроса и дори за вграждането на субтитрите (последнита два поста)?http://forums.softvisia.com/index.php?show...amp;#entry82182А Format Factory конвертира ли в DVD формат (VOB, IFO, BUP)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
immortal Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 ДВД-то няма да го правя с меню. Искам като си пусна ДВД-то да се пуска директно филма с български субтитри. Но не знам как един sub фаил да го направя за ДВД! Да правиш субтитри или да добавяш?Ако е второто-ето как: 1.Добавяш видео файла от менюто File-> Add video file(s)2.Когато файла е добавен, кликваш на плюсчето пред неговото име.3.От показалото се tree меню цъкаш с десния бутон на мишката върху Subtitle (0 streams) и натискаш Add subtitle.4.Browse-ваш необходимия файл със субтитри и натискаш Open. Това добавя субтитрите към файла, после като конвертираш на DVD ще виждаш и тях. Нямам нужда от конвертор,ако имам готово DVD искам само да добавя файл със субтитри към него, да махна менюто и да се запише само видеото със субтитрите в DVD формат. Надявам се,че ясно го обясних Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 А Format Factory конвертира ли в DVD формат (VOB, IFO, BUP)? За тия двата незнам (...IFO, BUP), но за VOB със сигурност има:http://i32.tinypic.com/13z99pk.jpg Лично на мене ми допада много програмата и съм благодарен ,че вече има и ръководство!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Да VOB има. Сега ми се обнови до последната версия и не разбрах дали го имаше в по старата,но в тази го има (2,10)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
immortal Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Страхотно! Обаче има ли нужда да се прави "тайминг" и с коя програма се прави? Говоря за VOB формат! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост