Jump to content

Проблем с новата ми видео карта :(

ivoka123

Препоръчан пост

Оле, човече... Имаш си диск с драйвери на същата марка и модел видеокарта и единственото, което се иска от тебе е просто да ги инсталираш! Направо ме разби... А диска през цялото време си е бил у теб и ти се сещаш случайно за него чак днес! А ние вадиме тука от 9 кладенеца вода... Както и да е :blackcat:, приятна игра! :giggle:

Не е точно така.Диска беше в тях ама накрая онзи ден ми го дадоха :crosseyes1:

Сподели другаде

• Отговори 47
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Бе карай, важното е че нещата се закрепиха... Трябвало е и ти да питаш, още като вземаш картата, а не да ги оставяш да се правят на ударени... Ясно е какви "специалисти" са, щом си им занесъл компа с проблема и не са се усетили какво да погледнат, ама са се сетили да ти пласират въпросния диск, случайно забравен преди...
Сподели другаде

Оле, човече... Имаш си диск с драйвери на същата марка и модел видеокарта и единственото, което се иска от тебе е просто да ги инсталираш! Направо ме разби... А диска през цялото време си е бил у теб и ти се сещаш случайно за него чак днес! А ние вадиме тука от 9 кладенеца вода... Както и да е :blackcat:, приятна игра! :giggle:

Бях го загубил.И познай къде :D в кофата за боклук.По принцип в кутията нямаше нищо ама е имало :D Та най-накрая го намерих днес :) Вече 10 кладенеца станаха :D

Сподели другаде