ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Оле, човече... Имаш си диск с драйвери на същата марка и модел видеокарта и единственото, което се иска от тебе е просто да ги инсталираш! Направо ме разби... А диска през цялото време си е бил у теб и ти се сещаш случайно за него чак днес! А ние вадиме тука от 9 кладенеца вода... Както и да е , приятна игра! Не е точно така.Диска беше в тях ама накрая онзи ден ми го дадоха Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Бе карай, важното е че нещата се закрепиха... Трябвало е и ти да питаш, още като вземаш картата, а не да ги оставяш да се правят на ударени... Ясно е какви "специалисти" са, щом си им занесъл компа с проблема и не са се усетили какво да погледнат, ама са се сетили да ти пласират въпросния диск, случайно забравен преди... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Оле, човече... Имаш си диск с драйвери на същата марка и модел видеокарта и единственото, което се иска от тебе е просто да ги инсталираш! Направо ме разби... А диска през цялото време си е бил у теб и ти се сещаш случайно за него чак днес! А ние вадиме тука от 9 кладенеца вода... Както и да е , приятна игра! Бях го загубил.И познай къде в кофата за боклук.По принцип в кутията нямаше нищо ама е имало Та най-накрая го намерих днес Вече 10 кладенеца станаха Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост