ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Следвай инструкциите към линка, който дадох. Проверих за файлове от Nvidia-та и няма.Сега деинсталирам ATI-то и слагам новите драйвъри Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Проверих за файлове от Nvidia-та и няма.Сега деинсталирам ATI-то и слагам новите драйвъри Като деинсталираш ATI-то, пак почисти с програмата и тогава инсталирай каквото ще инсталираш... Програмата иска Net.Framework. Бъди сигурен че си го инсталирал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Като деинсталираш ATI-то, пак почисти с програмата и тогава инсталирай каквото ще инсталираш... Програмата иска Net.Framework. Бъди сигурен че си го инсталирал. Ами иска net.framework 3.5,аз съм с 1.5 и го инсталирах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Ами иска net.framework 3.5,аз съм с 1.5 и го инсталирахЕми, слагай каквото ти иска. Иначе от де да го знаеш дали работи коректно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Еми, слагай каквото ти иска. Иначе от де да го знаеш дали работи коректно? Да.Сложих го.Пич,без драйвъри върви ли нормално уиндоус Да.Сложих го.Пич,без драйвъри върви ли нормално уиндоус Сетих се друго!Нали когато си купих новата ми дават диск с драйвъри.Ако инсталирам тях дали ще върви както трябва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Сетих се друго!Нали когато си купих новата ми дават диск с драйвъри.Ако инсталирам тях дали ще върви както трябва? Еми, то на тоя диск би трябвало да има драйвери за видеокартата, към която върви въпросният диск! И аз имам такъв диск, и все от него си инсталирам драйверите, нищо че вече са морално остарели... Ти от тоя диск не си ли пробвал до сега?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Еми, то на тоя диск би трябвало да има драйвери за видеокартата, към която върви въпросният диск! И аз имам такъв диск, и все от него си инсталирам драйверите, нищо че вече са морално остарели... Ти от тоя диск не си ли пробвал до сега?! Един спец ми ги инсталира,обаче ми сечаха филмите даже ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 От въпросния диск ли ги инсталира спеца? Не би трябвало да прави проблем... Все пак тия драйвери ти идват с картата и значи трябва да са сертифицирани за работа с нея. А откъде знаеш, че въпросния спец е провел инсталацията както трябва? То няма кой знае какво, но знае ли човек? Особено когато работите не вървят... Можеш да пробваш да махнеш драйверите за видеокартата, до почистиш с програмата и да пробваш тези от диска... Така и така вече имаш тренинг със слагането и махането... Както си прецениш... Можеш да пробваш процедурата, но с новите драйвери, към които ти дадоха по-горе линк... Трябва да се пробват варианти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 От въпросния диск ли ги инсталира спеца? Не би трябвало да прави проблем... Все пак тия драйвери ти идват с картата и значи трябва да са сертифицирани за работа с нея. А откъде знаеш, че въпросния спец е провел инсталацията както трябва? То няма кой знае какво, но знае ли човек? Особено когато работите не вървят... Можеш да пробваш да махнеш драйверите за видеокартата, до почистиш с програмата и да пробваш тези от диска... Така и така вече имаш тренинг със слагането и махането... Както си прецениш... Можеш да пробваш процедурата, но с новите драйвери, към които ти дадоха по-горе линк... Трябва да се пробват варианти. Ок,уиндоуса се пускаше нормално без драйвърите нали Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Тези за видеокартата ли? Ми не би трябвало да е проблем, иначе нямаше да се налага преинсталация на драйверите, нали? Просто картината ще е кофти, докато сложиш новите... Нали когато преинсталираш Windows, първоначално е без драйвери за видеото, дъното и т.н.? Windows-a си прави едно базово разпознаване, което ти дава възможност да инсталираш допълнителните драйвери (за дъно, видеокарта и т.н.) Пък и ти нали до сега няколко пъти си махал драйверите за видеото, какво те притеснява? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 С твоята програма не съм пробвал.Ще пробвам Не разбрах преинсталирал ли си уина? И дали на чист уин си сложил драйвърите на АTI? Oт постовете ти в началото на темата, изглежда, че си го направил, но като чета последните ти постове, започвам да мисля, че си пропуснал тази стъпка- Инсталирането на драйвърите на чист уин.edit:ако е станало мазало от тях и да ги преинсталираш 100 пъти, няма да се реши проблема. Трябвало още след деинсталиранв на драйвъра на нвидия, да почистиш с driver cleaner под safe mode. Сега и да чистиш , файда няма да има според мен. За това1. Намираш качествено копие на windows 2. Преинсталираш. 3. Слагаш драйвъра на ати от диска.4. Пускаш няколко игри, тестваш с ati tools, 3d mark. 5. Ако продължават проблемите, носиш картата за смяна. Но трябва да си сигурен, че проблема се получава от дефектирала, а не от слаба карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Не разбрах преинсталирал ли си уина? И дали на чист уин си сложил драйвърите на АTI? Oт постовете ти в началото на темата, изглежда, че си го направил, но като чета последните ти постове, започвам да мисля, че си пропуснал тази стъпка- Инсталирането на драйвърите на чист уин. На чист уин ги инсталнах! На чист уин ги инсталнах! Пич,уиндоуса целия го преинстал,не само C:\ Като ми изгоря,сложих новата.Махнах с driver cleaner останките от nvidia-та и сложих новите драйвъри.Пускам си да играя нфс 2-ката,излизат ми наполовина думи и черен фон.Всичко на ново.След тфа пак същото.След тфа го заведох при един приятел.Той ми сложи драйвъри за 9550,макар че на кутията на видеокартата пише ASUS викам давай,важното е да стане.Преди тфа ми сечаха даже и филмите.Той ми сложи тея драйвъри и вече не ми сечеше компа.След тфа пускам игри същата работа.Не е защото картата ми е слаба,а някакъв друг проблем! Ейсега пуснах диска и ми пише АСУС А9550 ? това означава ли че ми е ати 9550? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 На чист уин ги инсталнах! Пич,уиндоуса целия го преинстал,не само C:\ Като ми изгоря,сложих новата.Махнах с driver cleaner останките от nvidia-та и сложих новите драйвъри.Пускам си да играя нфс 2-ката,излизат ми наполовина думи и черен фон.Всичко на ново.След тфа пак същото.След тфа го заведох при един приятел.Той ми сложи драйвъри за 9550,макар че на кутията на видеокартата пише ASUS викам давай,важното е да стане.Преди тфа ми сечаха даже и филмите.Той ми сложи тея драйвъри и вече не ми сечеше компа.След тфа пускам игри същата работа.Не е защото картата ми е слаба,а някакъв друг проблем! Ейсега пуснах диска и ми пише АСУС А9550 ? това означава ли че ми е ати 9550? Ако това ти е оригиналният диск, който върви с картата и носи нейното име и не си го пробвал, а си инсталирал други драйвери, какво ти пречи да махнеш драйверите, с които си сега, да почистиш и да пробваш с тези от диска? Преинсталацията е крайно решение... Първо опитай нещата, па ако не стане, тегли една майна и преинсталирай..., но ако има шанс да се размине, защо да не пробваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Ако това ти е оригиналният диск, който върви с картата и носи нейното име и не си го пробвал, а си инсталирал други драйвери, какво ти пречи да махнеш драйверите, с които си сега, да почистиш и да пробваш с тези от диска? Преинсталацията е крайно решение... Първо опитай нещата, па ако не стане, тегли една майна и преинсталирай..., но ако има шанс да се размине, защо да не пробваш? Ето го проблема,искало си е неговите драйвъри,благодаря момчета за съветите и отделеното време.Махнах старите драйвъри,сложих новите и вече ми вървят игрите.Благодаря отново! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Ето го проблема,искало си е неговите драйвъри,благодаря момчета за съветите и отделеното време.Махнах старите драйвъри,сложих новите и вече ми вървят игрите.Благодаря отново! Оле, човече... Имаш си диск с драйвери на същата марка и модел видеокарта и единственото, което се иска от тебе е просто да ги инсталираш! Направо ме разби... А диска през цялото време си е бил у теб и ти се сещаш случайно за него чак днес! А ние вадиме тука от 9 кладенеца вода... Както и да е , приятна игра! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост