ivoka123 Публикувано Септември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Възможно е когато преинсталираш уиндоуса да се оправи. Вече го преинсталнах и си е същото Doom3 и Quake 4, няма смисъл с тях да се занимаваш. На 9550 циклят като за световно. Казвам го от опит. Видеокартата е била хубава, навремето. Днес си е просто доста остаряла и недостатъчно мощна за новите игри. Е добре.Поне нфс 2-ката да мога да играя ебаси.. Не искам да играя гта 4... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Да не би да си даунгрейднал? Старата ти карта да е по-бърза от новата ? На мен на това ми прилича. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Да не би да си даунгрейднал? Старата ти карта да е по-бърза от новата ? На мен на това ми прилича. какво е това даунгрейд?Ми май-май така иде старата да вари по хубаво от новата .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Downgrade е обратното на Upgrade. Те поставяне на компонент, който е с по-слаба производителност от оригиналния. И на мен ми се струва, че положението тук е такова. Ако компонента ти е заменен в сервиз предполагам можеш да се позовеш на закона за защита на потребителите, ако не са изминали 7 дни от поставянето на компонента. В този срок би трябвало да ти върнат парите и ти да си вземеш нещо нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Downgrade е обратното на Upgrade. Те поставяне на компонент, който е с по-слаба производителност от оригиналния. И на мен ми се струва, че положението тук е такова. Ако компонента ти е заменен в сервиз предполагам можеш да се позовеш на закона за защита на потребителите, ако не са изминали 7 дни от поставянето на компонента. В този срок би трябвало да ти върнат парите и ти да си вземеш нещо нормално. Ами човече,мина вече 2 седмици :( То вече нищо да не са счупи,че да ти го дочупят... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Ами човече,мина вече 2 седмици :( То вече нищо да не са счупи,че да ти го дочупят... Казвай им да ти я сменят. Ако откажат, толкова по-зле за тях. Пишеш в по-големите хардуеърни форуми, като не пропуснеш да споменеш, как са те излъгали. Само така ще се научат, да не се правят на гламави. Доста фирми процедират по този начин, ако усетят , че не си много запознат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Казвай им да ти я сменят. Ако откажат, толкова по-зле за тях. Пишеш в по-големите хардуеърни форуми, като не пропуснеш да споменеш, как са те излъгали. Само така ще се научат, да не се правят на гламави. Доста фирми процедират по този начин, ако усетят , че не си много запознат Искаш да кажеш,че са ме прецакали?Ако отида ейся ще фърчат глави оооооооо,ако си мислят,че ще ме разиграват,незнаят с кого си имат работа обаждам им са на тези изродиши че хич не ми дреме.Мерси,че ме подкани да вървя да се разправям с тея! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Искаш да кажеш,че са ме прецакали?Ако отида ейся ще фърчат глави оооооооо,ако си мислят,че ще ме разиграват,незнаят с кого си имат работа обаждам им са на тези изродиши че хич не ми дреме.Мерси,че ме подкани да вървя да се разправям с тея! Е, какво стана сега, начупи ли им канчетата и изобщо как се реши въпроса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Doom3 и Quake 4, няма смисъл с тях да се занимаваш. На 9550 циклят като за световно. Казвам го от опит. Видеокартата е била хубава, навремето. Днес си е просто доста остаряла и недостатъчно мощна за новите игри.Tи не си в час, на 9550 доом3 се играе идеално плавно, както и Prey, F.E.A.R, всички NFS без последните 2. Aз съм с абсолютно същата на едната машина и казвам от опит. Даже подкарах и Crysis с около 8 FPS, но тъй като няма шейдър 3 има доста "тъмни" петна, HL 2 също върви и деално и т.н. Нещо не са му вред драйверите на човека, ако преди е бил с NVidia карта, трябва да разкара много добре старите драйвери, както и неговите сегашни на ати и после пак да ги инсталира, Атовските... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Е, какво стана сега, начупи ли им канчетата и изобщо как се реши въпроса? Ами казаха : "Това неможе да е така.Картата си е чисто нова и трябва да ти върви по вода.ПО ВОДА ЛИ?? Я го пусни и драпни една игра и виж дали върви по вода.Пуснаха го,и видяха проблема.Казаха,че незнайно как не тръгва нито една игра :( Направо си взех кашона и си отидох у дома.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Ами казаха : "Това неможе да е така.Картата си е чисто нова и трябва да ти върви по вода.ПО ВОДА ЛИ?? Я го пусни и драпни една игра и виж дали върви по вода.Пуснаха го,и видяха проблема.Казаха,че незнайно как не тръгва нито една игра :( Направо си взех кашона и си отидох у дома.... Ами като сложи драйверите на новата видеокарта, преди това почисти ли от драйверите на старата видеокарта? Направи ли почистване и преди/след като тества драйверите, към които ти бяха дадени линкове тук? Понякога след деинсталацията на видеодрайвери, остават парчетии след тях, които е добре да се почистят. Можеш да използваш за това програмката Driver Sweeper и след това да пробваш да инсталираш драйверите на твоята видеокарта начисто... Споделям мнението на vyrgozunqk, че проблема е по-скоро с драйверите... Чак пък и NFS 2 да не тръгва... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Ами като сложи драйверите на новата видеокарта, преди това почисти ли от драйверите на старата видеокарта? Направи ли почистване и преди/след като тества драйверите, към които ти бяха дадени линкове тук? Понякога след деинсталацията на видеодрайвери, остават парчетии след тях, които е добре да се почистят. Можеш да използваш за това програмката Driver Sweeper и след това да пробваш да инсталираш драйверите на твоята видеокарта начисто... Споделям мнението на vyrgozunqk, че проблема е по-скоро с драйверите... Чак пък и NFS 2 да не тръгва... Махнах старите драйвъри от старата ми карта.Почистих го като сложих новата.Сложих новите драйвъри.Нищо не тръгва.Ейсега пак почистих всичко,инсталнах ги,пак същото.Какво да правя?:( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Махнах старите драйвъри от старата ми карта.Почистих го като сложих новата.Сложих новите драйвъри.Нищо не тръгва.Ейсега пак почистих всичко,инсталнах ги,пак същото.Какво да правя?:( С програмата, към която дадох линк ли? Да ги деинсталираш само от Control Panel и да поочистиш регистрите с CCleaner (примерно) е половинчато решение... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 12, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2009 С програмата, към която дадох линк ли? Да ги деинсталираш само от Control Panel и да поочистиш регистрите с CCleaner (примерно) е половинчато решение... С твоята програма не съм пробвал.Ще пробвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 12, 2009 Report Share Публикувано Септември 12, 2009 Следвай инструкциите към линка, който дадох. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост