ivoka123 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Здравейте.Имам един въпрос.Наскоро смених видео карта,защото ми изгоря.Сега новата ми е ASUS и игрите,които преди можех да играя не тръгват.Проблема ми е в това,че пускам играта,обаче стигне ли до менюто и ми е черен екрана и трябва да изляза от Alt+F4.Може ли да ми кажеte как да го оправя? crying.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Здравейте.Имам един въпрос.Наскоро смених видео карта,защото ми изгоря.Сега новата ми е ASUS и игрите,които преди можех да играя не тръгват.Проблема ми е в това,че пускам играта,обаче стигне ли до менюто и ми е черен екрана и трябва да изляза от Alt+F4.Може ли да ми кажеte как да го оправя? crying.gifДрайверите да обновиш освен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Драйверите да обновиш освен. Ами как става тая работа?А и видео картата ми е АСУС,а на компа ми пише,че съм с ATI Radeon 9550.Има ли вероятност да е от това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Ами как става тая работа?А и видео картата ми е АСУС,а на компа ми пише,че съм с ATI Radeon 9550.Има ли вероятност да е от това?Ето ти ги драйверите. Display Driver търси (15,4 MB). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Ами как става тая работа?А и видео картата ми е АСУС,а на компа ми пише,че съм с ATI Radeon 9550.Има ли вероятност да е от това? А ще се оправи ли като сложа тези драйвъри? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimsa Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 А ще се оправи ли като сложа тези драйвъри?Искаш помощ , а не даваш никаква информация. Картата ми е Асус. Асус знаеш ли колко модела карти АТИ и НВИДИА правят. Влез ТОЗИ сайт, избери операционната си система, типа (само ако е АТИ), и след това модела, ИЛИ Тук, ако е НВИДИА и действай. Не забравяй преди да инсталираш новите драйверри да деинсталираш старите. Успех!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Искаш помощ , а не даваш никаква информация. Картата ми е Асус. Асус знаеш ли колко модела карти АТИ и НВИДИА правят. Влез ТОЗИ сайт, избери операционната си система, типа (само ако е АТИ), и след това модела, ИЛИ Тук, ако е НВИДИА и действай. Не забравяй преди да инсталираш новите драйверри да деинсталираш старите. Успех!!! Смених драйвърите,но всичко си е същото! :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Смених драйвърите,но всичко си е същото! :'(Коя игра прави така и защо си взел тази стара и слаба карта? Какви игри ще играеш с нея? При други игри прави ли така? Давай повече данни и подробности - има Everest за тази цел - ОС, процесор, дъно, видео и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Коя игра прави така и защо си взел тази стара и слаба карта? Какви игри ще играеш с нея? При други игри прави ли така? Давай повече данни и подробности - има Everest за тази цел - ОС, процесор, дъно, видео и т.н. Искам да играя старите игри,които играех.те са need for speed underground 2,gta san andreas и други подобни,които ми тръгваха преди.Аз си мисля,че е защото компа ми върви на NVIDIA,а новото видео е Asus.Не вярвам да е защото е слаба.Преди играех сан андреас и нфс-то със NVIDIA 128mb,и новата е 128mb.Ето ти малко данни: AMD Sempron 2200+ , 2.3 GHz процесор , 1gb ram ,ATI Radeon 9550.Надявам се да ти стигне инфо-то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Искам да играя старите игри,които играех.те са need for speed underground 2,gta san andreas и други подобни,които ми тръгваха преди.Аз си мисля,че е защото компа ми върви на NVIDIA,а новото видео е Asus.Не вярвам да е защото е слаба.Преди играех сан андреас и нфс-то със NVIDIA 128mb,и новата е 128mb.Ето ти малко данни: AMD Sempron 2200+ , 2.3 GHz процесор , 1gb ram ,ATI Radeon 9550.Надявам се да ти стигне инфо-то Нещо много бъркаш работите. Този процесор работи на 1,5 GHz, а видеопаметта оказва малко влияние върху производителността на видеокартата. Не щеш да кажеш на коя игра става черен екрана и на кои работи нормално... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Нещо много бъркаш работите. Този процесор работи на 1,5 GHz, а видеопаметта оказва малко влияние върху производителността на видеокартата. Не щеш да кажеш на коя игра става черен екрана и на кои работи нормално... Добре,ще ти кажа сега.Половината игри на замунда.нет инсталирах и тръгнаха 3 игри.Те са: цс 1.6,евро трък симулатор и пейнкилър.Всички други ми тръгват,обаче с черен екран,а и съм объркал GHz-цовете.С 1.5 GHz съм! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Добре,ще ти кажа сега.Половината игри на замунда.нет инсталирах и тръгнаха 3 игри.Те са: цс 1.6,евро трък симулатор и пейнкилър.Всички други ми тръгват,обаче с черен екран,а и съм объркал GHz-цовете.С 1.5 GHz съм!Уиндоуса в каква кондиция ти е, има ли ядове... Игри като Doom3, Quake4, F.E.A.R., или Unreal II: The Awakening пробвал ли си дали вървят, те са по-стари... Много ти е стара машината вече - на около 6г. е, това е много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivoka123 Публикувано Септември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Уиндоуса в каква кондиция ти е, има ли ядове... Игри като Doom3, Quake4, F.E.A.R., или Unreal II: The Awakening пробвал ли си дали вървят, те са по-стари... Много ти е стара машината вече - на около 6г. е, това е много. Добре.Знам,че е стара,но как за няколко дена ще спрат да вървят.Тези игри дето ги изброи,не ми тръгват.Сигурен сам че е от новата видео карта.Мойта ми изгоря,смених я с тази и ето проблемите почнаха.... . За уиндоуса,няма ядове,servise pack 3,и преди сам бил с него.Няма крашове.А и друго щях да ти казвам.Значи дадох го на ремонт да ми сменят видеото.Прибирам си компа у дома и реших да гледам филм.Ебаси филма гледах,на 3 секунди сечене.След това го заведох при един спец .Той каза,че не са сложили всички драйвъри на видеокартата и заради тфа ми прай магарий.След това той ми го оправи някак и вече не ми сечеше.Обаче нищо немога да играя с една дума,само 3 ми тръгват пак и ми омръзнаха.Поне сан андреас и нфс-то да ми тръгват щеше да е супер :( Сан андреас и нфс-то ми вървяха преди да ми изгори видеото без да ми сече.Неможе да е от старост Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Уиндоуса в каква кондиция ти е, има ли ядове... Игри като Doom3, Quake4, F.E.A.R., или Unreal II: The Awakening пробвал ли си дали вървят, те са по-стари... Много ти е стара машината вече - на около 6г. е, това е много.Doom3 и Quake 4, няма смисъл с тях да се занимаваш. На 9550 циклят като за световно. Казвам го от опит. Видеокартата е била хубава, навремето. Днес си е просто доста остаряла и недостатъчно мощна за новите игри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Добре.Знам,че е стара,но как за няколко дена ще спрат да вървят.Тези игри дето ги изброи,не ми тръгват.Сигурен сам че е от новата видео карта.Мойта ми изгоря,смених я с тази и ето проблемите почнаха.... . За уиндоуса,няма ядове,servise pack 3,и преди сам бил с него.Няма крашове.А и друго щях да ти казвам.Значи дадох го на ремонт да ми сменят видеото.Прибирам си компа у дома и реших да гледам филм.Ебаси филма гледах,на 3 секунди сечене.След това го заведох при един спец .Той каза,че не са сложили всички драйвъри на видеокартата и заради тфа ми прай магарий.След това той ми го оправи някак и вече не ми сечеше.Обаче нищо немога да играя с една дума,само 3 ми тръгват пак и ми омръзнаха.Поне сан андреас и нфс-то да ми тръгват щеше да е супер :( Сан андреас и нфс-то ми вървяха преди да ми изгори видеото без да ми сече.Неможе да е от старост Възможно е когато преинсталираш уиндоуса да се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост