techo_133 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 На лаптопа ми имам направено Recovery и искам да си го сваля на СD обаче е голямо около 10Gb.Не знам защо като дам Properties на файла ми изписва, че е 4.4Gb а заетото пространство ми е 10Gb мисля си, че има и скрити файлов. С каква програма мога да го запиша на няколко диска и да стане буутващ. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Какво е разширението на файла (трите букви след точката в края на името на файла)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
techo_133 Публикувано Септември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Какво е разширението на файла (трите букви след точката в края на името на файла)? Не знам какво е разширението. Няма букви накрая. Виж прикачения фаил там съм снимал какво ми излиза. С купъването на лаптопа харда ми беше разделен на две части в едната част е само това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 А лаптопът е какъв по-точно, че то марки и модели бол? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Този лаптоп втора употреба ли си го купил, та го е имало това записано? Защо просто не го изтриеш, трябва ли ти? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
techo_133 Публикувано Септември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Значи лаптопа ми е HP Pavilian dv5 . Купил съм го нов от USA. И това ми трябва в него ми е записана Вистата и искам да си я запазя понеже ми е лицензирана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Значи лаптопа ми е HP Pavilian dv5 . Купил съм го нов от USA. И това ми трябва в него ми е записана Вистата и искам да си я запазя понеже ми е лицензирана.Като си го купил нов - нямаше ли диск за "задействане" на това Recovery? То нали става с диск, от който зарежда компютъра и ти посочваш къде е този архив, за да започне да го възстановява - иначе как ще го възстановиш като стане фал примерно и не може да ти зареди уиндоуса? Точно тогава влиза в действие допълнителният диск към този архив (имидж на системния дял). Ако нямаш диска ми се струва безполезно да го държиш. Можеш да си направиш нов Backup на системния дял и да си пазиш диска. А пък и Recovery трябва винаги да се намира на друг дял на харддиска и да е готов в случай на нужда. Ти сега и да го запишеш това на дискове, не можеш да инсталираш от него вистата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
techo_133 Публикувано Септември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Нямам си и на идея как ще го възтановя, но наистина нямам диск вече лаптопите не ги продават с дискове или поне HP. Мисля да си кача друга виста само, че тази ми трябва също за всеки случай ако ми се наложи да използвам лаптопа за работа. Затова ми трябва програма за да го запиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Нямам си и на идея как ще го възтановя, но наистина нямам диск вече лаптопите не ги продават с дискове или поне HP. Мисля да си кача друга виста само, че тази ми трябва също за всеки случай ако ми се наложи да използвам лаптопа за работа. Затова ми трябва програма за да го запиша.Ама ти сега няма как да възстановиш този Backup, който някой друг го е направил, защото нямаш нужният диск, така че е безполезен. С програмата Norton Ghost 14.0 (има и ръководство за работа с нея там при линка) можеш да си направиш Backup на системния дял (вистата ти) сега, а стария го изтриваш. Нали ти казвам, че дори и да го съхраниш извън компютъра, не можеш да възстановиш оттам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
techo_133 Публикувано Септември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Ще им пиша на HP да ми обяснят какво да направя. Друго не мога да измисля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ssba4varov Публикувано Септември 27, 2009 Report Share Публикувано Септември 27, 2009 Да попитам само, защо Norton Ghost 14.0 не ще да тръгне на Microsoft Windows XP Professional x64 Edition. Дава грешка след ъпдейтването и не може да си намери *.msi файла. И е аз не го намирам в темп папката, където се разгъва. Същата версия ми тръгва без проблем на лаптопа, който е с Microsoft Windows XP Professional х32. Къде ли ще е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 28, 2009 Report Share Публикувано Септември 28, 2009 Странно. Би трябвало да работи. Поддръжка на 64-битови версии на Windows трябва да има от версии 11 нагоре. Тествана ли е тази версия на други компютри с 64-битова ОС? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост