ozic Публикувано Септември 9, 2009 Report Share Публикувано Септември 9, 2009 С Уин ХР съм. Преинсталирах го, но диска с дайверите не тръгва. Отваря го, но когато натисна да се инсталират драйверите нищо не става. Натискам го около 10 пъти, но пак нищо не става. Потърсих драйвери, но не мога да намеря, защото компа ми е стар. Ще помоля за линк откъдето да си сваля драйвеите и ако пак не става ще търся друго решение: - дъно - GA-8IG1000MK - процесор - CELERON-D 2.66G/533/256K - видеокарта - SAPPHIRE R9200SE/128M/TVO Тези характеристики ги пише в листа, който ми дадоха при покупката. Също така може и драйверите да са стари версии и за това да не пасват на ХР-то, което слагам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Септември 9, 2009 Report Share Публикувано Септември 9, 2009 http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherb...?ProductID=1655 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 9, 2009 Report Share Публикувано Септември 9, 2009 С Уин ХР съм. Преинсталирах го, но диска с дайверите не тръгва. Отваря го, но когато натисна да се инсталират драйверите нищо не става. Натискам го около 10 пъти, но пак нищо не става. Потърсих драйвери, но не мога да намеря, защото компа ми е стар. Ще помоля за линк откъдето да си сваля драйвеите и ако пак не става ще търся друго решение: - дъно - GA-8IG1000MK - процесор - CELERON-D 2.66G/533/256K - видеокарта - SAPPHIRE R9200SE/128M/TVO Тези характеристики ги пише в листа, който ми дадоха при покупката. Също така може и драйверите да са стари версии и за това да не пасват на ХР-то, което слагам.Много странно... Този уиндоус инсталирал ли си го друг път? Ето драйвери за дъното и видеото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Септември 9, 2009 Report Share Публикувано Септември 9, 2009 Много странно... Този уиндоус инсталирал ли си го друг път? Ето драйвери за дъното и видеото.Аз само бих допълнил Nazikov, че няма да е зле да провериш с Everest, какви ти са модулите(дънна платка, видеокарта), защото понякога може и да има "грешка" при обявяването, какво е сложено и какво трябва да бъде! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Всичко е оправено. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост