Jump to content

Проблем с Wireless

Препоръчан пост

Здравейте на всички, аз съм пресен тук :) Имам лаптоп Toshiba Satellite L350D Mod. No. PSLE8E

Засичам Wireless с горе долу добър обхват но не мога да се свържа, свързвам се по някога :crosseyes1: а обхвата не се променя и реших да ви питам защото аз не мога да си го обесня просто :(

П.П. сега съм се се сварзал към друг който има по малко обхват :crosseyes1:

Сподели другаде

Как точно измерваш обхвата? Изтегли NetStumbler и кажи какви стойности показва за силата на сигнала.

Добре ще проверя и ще пиша по-късно че сега съм на работа :)

Сподели другаде

Добре ще проверя и ще пиша по-късно че сега съм на работа :)

Така здравейте отново :) имам 2 мрежи с по 50 % към които мога да се свържа но едната е без име ? та като пробвам да се сваржа кам тази с името "ma4ete" ми изкарва некакав проблем и не мога да се свържа а реди съм се свързвал... и какво да правя сега

Благодаря предварително :)post-11955-1252518066_thumb.jpg

post-11955-1252518173_thumb.jpg

Сподели другаде

Така здравейте отново :) имам 2 мрежи с по 50 % към които мога да се свържа но едната е без име ? та като пробвам да се сваржа кам тази с името "ma4ete" ми изкарва некакав проблем и не мога да се свържа а реди съм се свързвал... и какво да правя сега

Благодаря предварително :)post-11955-1252518066_thumb.jpg

Здрасти SH00N,

Дай първо да разберем, каква е целта на занятието?

Първо, готов ли си да отговориш на следните въпроси?

1. Коя е твоята мрежа?(кажи и името, за да можем да я определим и да ти кажем проблемите?

2. Ти да не искаш да се свържиш към мрежа, на която ти да не си абонат? т.е. Видял си някаква мрежа и решаваш да се включиш в нея. Това просто така, и лесно няма да стане. Защото въпросът със защитата на тази мрежа може да бъде доста сложен за определяне и разбиране от теб.... Това, че гледаш, че мрежата е незащитена, не означава много за теб....

3. Ако горното не е вярно, то защо, след като си се свързал към рутера на БТК, искаш друга връзка?

Така че, чесно кажи, защо питаш, за да ти отговорим точно, а не да се опитваме да гадаем евентуално, какво си искал да ни попиташ.... Кълбото за гадаене сме го дали на ремонт!

Сподели другаде

Здравейте, искам и аз да помоля за помощ в тази връзка. Ползувам интернет наБТК ADSL скоро си сложих WI -FI модем имам настолен компютър искам да мога да ползувам интернета и от телефона си.Въпроса е може ли да стане това или не?Ще съм благодарен ако някой може да ми помогне.
Сподели другаде

Здравейте, искам и аз да помоля за помощ в тази връзка. Ползувам интернет наБТК ADSL скоро си сложих WI -FI модем имам настолен компютър искам да мога да ползувам интернета и от телефона си.Въпроса е може ли да стане това или не?Ще съм благодарен ако някой може да ми помогне.

Ами става да, ако телефона ти има Wi-fi трябва да го включиш и той ще ти засече мрежата, след което трябва да се свържеш към нея.

Сподели другаде

Дай модела на телефона и ще ти кажем точно дали ще стане.

Пък ако дадеш малко повече информация за настройката на модема, може да ти обясним и как да я направиш на телефона си.

Сподели другаде

Телефона е samsung gt-s5230 не знам дали има WI-FI как мога да разбера.Видях ,че има интернет браузър и разни други.Каква информация ти трябва за модема?Има от БТК подробно описание за настройките на компютъра,но доколкото разбирам то е за лаптоп.Трябва да имам такова WIRELESS устройство или карта и те доколкото знам са когато имаш лаптоп за да го използуваш в целия апартамент.Просто не са ми ясни много работите .
Сподели другаде

Единственият ти вариант за Интернет на въпросният телефон е през GPRS или WAP, но това е услуга на оператора и ще излезе доста солено. Така че отговорът е, че не може да използваш домашния WIFI за Интернет на телефона
Сподели другаде