yordanp Публикувано Септември 7, 2009 Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Имам проблем с Мю-торент, при изтеглянето на торента, той изчезва от списъка с торенти, каква настройка трябва да направя за да продължи да се ъплоудва в списъка? Аз съм с версия 1.7.5. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 7, 2009 Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Имам проблем с Мю-торент, при изтеглянето на торента, той изчезва от списъка с торенти, каква настройка трябва да направя за да продължи да се ъплоудва в списъка? Аз съм с версия 1.7.5.Не знам какво си променил в настройките... Прегледах моя (1.8.3) и не видях подобна настройка. След инсталацията няма такива проблеми. Освен да го деинсталираш, сваляш новата версия и инсталираш пак, но после трябва да пускаш пак торентите да се сийдват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 7, 2009 Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Как така изчезват? Като цъкнеш на "Всички" и там ли ги няма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Herr_Flick Публикувано Септември 7, 2009 Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Изчезва ти *.torrent - файла, след като го свалиш от тракера и неможеш да започнеш даунлоуд, или след приключване на задачата на 100% спира да сиййдва? Дай повечко инфо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Септември 7, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Как така изчезват? Като цъкнеш на "Всички" и там ли ги няма? Изобщо не съм обърнал внимание, че съм на опция download и че има друга такава all! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 7, 2009 Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Изобщо не съм обърнал внимание, че съм на опция download и че има друга такава all! И аз така си помислих... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост