Yang_G Публикувано Септември 7, 2009 Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Здравейте ! Един ден докато си джитках на една игра компютъра ми изпуши озаде и се изключи ! Пробвах да го включа после, но му светеше само предния диод (зелената лампичка ) и задната перка му се въртеше, но иначе е неадекватен ! След като го отварях видях, че перката на процесора и на видео картата (на перка ми прилича) не се въртят, а отзад светят, не както попринцип зелени светлини,а червени ! След няколко месеца (вчера) пробвахме да го включим с брат ми и той се включи и си работеше нормално цяла нощ до тази сутрин когато пак ми извъртя тоя номер ! Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен (знам, че една благодарност не е нищо особено, но в се пак... ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Септември 7, 2009 Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Ами занеси компа на някой сервиз да го отворят и да видат къкъв е проблеа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 7, 2009 Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Най-вероятно е захранването, пробвай с друго, мисля, че ще блесне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Yang_G Публикувано Септември 7, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Ами то, като за сервиз вървят нещата щото само така да си пробвам и само да си се надявам не става. А иначе и ние мислехме, че е от захранването и пробвахме с друго, което се оказа, че не работи изобщо ! Ще изчакам още някой отговор ако има и ще помисля какво да напрая и ако няма нещо което мога сам да си свърша ще прибегна към майстор ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 7, 2009 Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Или захранването, или дъното са сдали багажа. По-вероятно първото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Yang_G Публикувано Септември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2009 ЗАХРАНВАНЕТО Е !!! Мерси, че ми отделихте от времето си ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост