Jump to content

Компютъра ми "издъхва" !

Препоръчан пост

Здравейте ! Един ден докато си джитках на една игра компютъра ми изпуши озаде и се изключи ! Пробвах да го включа после, но му светеше само предния диод (зелената лампичка :haha: ) и задната перка му се въртеше, но иначе е неадекватен ! След като го отварях видях, че перката на процесора и на видео картата (на перка ми прилича) не се въртят, а отзад светят, не както попринцип зелени светлини,а червени ! След няколко месеца (вчера) пробвахме да го включим с брат ми и той се включи и си работеше нормално цяла нощ до тази сутрин когато пак ми извъртя тоя номер ! Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен (знам, че една благодарност не е нищо особено, но в се пак... ) :)
Сподели другаде

Ами то, като за сервиз вървят нещата щото само така да си пробвам и само да си се надявам не става. А иначе и ние мислехме, че е от захранването и пробвахме с друго, което се оказа, че не работи изобщо :haha: ! Ще изчакам още някой отговор ако има и ще помисля какво да напрая и ако няма нещо което мога сам да си свърша ще прибегна към майстор ! :thumbsup:
Сподели другаде