elena89 Публикувано Септември 6, 2009 Report Share Публикувано Септември 6, 2009 Здравейте отново. Имам следния проблем ... след като ми преинсталираха компютъра не мога да си свалям снимките от фотоапрата... Когато си копирам снимките ми изписва :Не може да се копира SNV38838:The request could not be performed because of I/O device error. Инсталирала съм инсталационния диск на фотоапарата и пак същото... Хелп плс Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост M-Power Публикувано Септември 6, 2009 Report Share Публикувано Септември 6, 2009 Здравейте отново. Имам следния проблем ... след като ми преинсталираха компютъра не мога да си свалям снимките от фотоапрата... Когато си копирам снимките ми изписва :Не може да се копира SNV38838:The request could not be performed because of I/O device error. Инсталирала съм инсталационния диск на фотоапарата и пак същото... Хелп плс Операционната система ъпдейтната ли е?Като включи кабела на фотоапарата/gsm/ излезе ли ти прозорец да инсталираш нов хардуер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 6, 2009 Report Share Публикувано Септември 6, 2009 Махай картата и ползвай четец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
elena89 Публикувано Септември 6, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 6, 2009 Не знам дали е ъпдейтвана ,а като си включа кабела не ми излиза да инсталирам нов хардуер.... На лап топа си ги качвам без проблем ,дори не съм слагала инсталационния диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 7, 2009 Report Share Публикувано Септември 7, 2009 Каква точно версия на Windows е инсталирана? Чиста ли е или е някоя самоделка с орязани нещица или понатъпкана с глупости? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Септември 25, 2009 Report Share Публикувано Септември 25, 2009 Start Menu > Control Panel > systemТам ти изписва версията на Уиндоуса ти. И по важно кой апдейт е - sp1, sp2, sp3 при Windows XP примерно. Не ти чете картата на фотоапарата, защото нещо не е наред с драйверите за твойте USB-та. Пробвай да ръгнеш нещо друго с USB и да видиш дали и него не го разпознава. Ако е така значи сигорно трябва да си инсталираш драйверите за твойте USB на дъното ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
elena89 Публикувано Февруари 21, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Windows-a ми е XP - ъпдейта - sp3 . И нямам проблем с други USB-та само с Фотоапарата .От къде да си намеря драйвъри ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Windows-a ми е XP - ъпдейта - sp3 . И нямам проблем с други USB-та само с Фотоапарата .От къде да си намеря драйвъри ? От сайта на производителя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост