Jump to content

проблем с емайлът и паролите на Skype

Препоръчан пост

Трябва ми помощ, защото по погрешка си направих нов Skype на същият емайл като старият а забравих паролата за него защото го бях нагласил да се вписва автоматично ( а там са ми всичките приятели познати и т.н.) Тази сутрин не ми влиза и започвам да опитвам със всякъкви пароли (никой не я знаеше).

И пробвах с много различни пароли но с никоя не стана. Опитах се да си я върна по емайла от "Забравена Парола" но нали и новият ми скайп беше на същият емайл и ми дава паролата за новият. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен.

Сподели другаде

Трябва ми помощ, защото по погрешка си направих нов Skype на същият емайл като старият а забравих паролата за него защото го бях нагласил да се вписва автоматично ( а там са ми всичките приятели познати и т.н.) Тази сутрин не ми влиза и започвам да опитвам със всякъкви пароли (никой не я знаеше).

И пробвах с много различни пароли но с никоя не стана. Опитах се да си я върна по емайла от "Забравена Парола" но нали и новият ми скайп беше на същият емайл и ми дава паролата за новият. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен.

Абонатите може да си ги видиш,като кликнеш с десен бутон на някой файл,примерно картинка и от падащото меню избереш "изпрати по Скайп" там ще се покажат всички абонати които имаш!!!Е и това е нещо все пак;) и друг път да ти е за урок да си записваш паролите.

Сподели другаде

Абонатите може да си ги видиш,като кликнеш с десен бутон на някой файл,примерно картинка и от падащото меню избереш "изпрати по Скайп" там ще се покажат всички абонати които имаш!!!

А ти преди да го предложиш това пробва ли го ?

Как може да си види абонатите без да си е влязал в профила ?!?

По темата: промени си пощата на скайпа, който ти се отваря. Така ще имаш два скайпа с различни пощи и тогава би трябвало да стане. Успех !

Сподели другаде

Надявам се Coolguy да прочете какво съм написал и да ме разбере правилно. Ако не ме разбере - готов съм във всеки един момент да помагам съобразно знанията си. Впредвид арогантното държание на M-Power може и на ЛС.

Офф: не смятам, че да наричаш "глупак" някого, кого най-малкото не познаваш, е нормално. Още повече, когато става въпрос за Администратор на форума. Slammer , ти си .

Сподели другаде

А ти преди да го предложиш това пробва ли го ?

Как може да си види абонатите без да си е влязал в профила ?!?

По темата: промени си пощата на скайпа, който ти се отваря. Така ще имаш два скайпа с различни пощи и тогава би трябвало да стане. Успех !

Благодаря ,че помагате но в този емайл са ми всичките скайпове. Един приятел ми даде линк в който си избирам на кой скайп да ми върне паролата но скайпа който ми трябваше го нямаше в списъка.

Един въпрос от мен : Как да си променя пощата на скайпа? Потърсих в интернет и не намерих нищо.

Сподели другаде

Един въпрос от мен : Как да си променя пощата на скайпа? Потърсих в интернет и не намерих нищо.

Ами лошото е, че първо трябва да си влезеш в скайп. След като влезеш : File --> Edit Your Profile .

А ако искаш да промениш поща на скайп, чийто парола не знаеш ... няма как.

Сподели другаде

И какво като го баннат по IP? Ако му е динамично...ползата ще е никаква.

То ако беше динамично нямаше да се прави на играч и да ползва прокси

Сподели другаде

Аз щото още не съм в час. Регистрирал си нов скайп на стария мейл. А на този мейл паролата я нямаш, така ли?

Иначе паролата на скайп се връща, ако можеш да си влезеш в мейла. Ако си забравил паролата на мейла, пак можеш да я върнеш, ако си сложил 2ри мейл. Ще я пратят там.

Хич ме няма, много ми се спи, обясни ми къде е проблема точно ? :)

П.п. Ако си регистрирал няколко скайпа на един мейл, от сайта на скайп за забравена парола имаш избор на кой скайп да върнеш паролата. Ако знаеш паролата на мейла, не виждам къде е проблема :)

Сподели другаде

Според мен би трябвало да не става на един имейл да си регистрираш повече от 1 скайп, но може и да греша. :)

Определено грешиш. Аз имам няколко и след като е те така пробно опитах да си оправя 'забравената' парола, ме пита на кой от всичките скайпое и тогава се усетих, че имам повече от един на този мейл.

Сподели другаде

Аз щото още не съм в час. Регистрирал си нов скайп на стария мейл. А на този мейл паролата я нямаш, така ли?

Иначе паролата на скайп се връща, ако можеш да си влезеш в мейла. Ако си забравил паролата на мейла, пак можеш да я върнеш, ако си сложил 2ри мейл. Ще я пратят там.

Хич ме няма, много ми се спи, обясни ми къде е проблема точно ? :)

П.п. Ако си регистрирал няколко скайпа на един мейл, от сайта на скайп за забравена парола имаш избор на кой скайп да върнеш паролата. Ако знаеш паролата на мейла, не виждам къде е проблема :)

Проблемът е там, че не помня паролата си на скайп. Паролата на емайла си я знам, но нали имам няколко скайпа в този емайл и ми изпраща паролата на последният който съм създал. Както казах вчера ми дадоха линк от който си избирам на кой скайп да ми пратят паролата но скайпът който ми трябваше го нямаше в списъка. Сега промених емайла на последният скайп и ще видя дали ще стане. Каквото и да стане ще ви пиша.

Ами да значи сега съм сменил емайла на единия скайп, но моят скайп пак го няма в списъка. Не съм му сменял емайла.

Сподели другаде

Проблемът е там, че не помня паролата си на скайп. Паролата на емайла си я знам, но нали имам няколко скайпа в този емайл и ми изпраща паролата на последният който съм създал. Както казах вчера ми дадоха линк от който си избирам на кой скайп да ми пратят паролата но скайпът който ми трябваше го нямаше в списъка. Сега промених емайла на последният скайп и ще видя дали ще стане. Каквото и да стане ще ви пиша.

Ами да значи сега съм сменил емайла на единия скайп, но моят скайп пак го няма в списъка. Не съм му сменял емайла.

Не може да не си го сменял. В забравения скайп имаш мейл, но не знаеш кой е. Може да имаш друг, може да си объркал мейла(някой символ). И така се получават после проблемите. Ако ти е само за абонатите, бих ти предложил едно нестандартно предложение. Но първо кажи дали си пробвал да върнеш паролата или ще искаш само да издърпаш абонатите.

Сподели другаде

Тъй като аз нещо се обърках в писаниците на всичките... предлагам ти да пишеш на съпорта на Skype, като им обясниш ситуацията - точно и ясно и те да ти отговорят.
Сподели другаде