stekas78 Публикувано Септември 4, 2009 Report Share Публикувано Септември 4, 2009 Имам нокиа3120к и подържа XHTML. Значи,ако искам да кача текстов д-т или файл,трябва да го променя на XHTML. Така ли е и ако е,как става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Септември 4, 2009 Report Share Публикувано Септември 4, 2009 Щом поддържа XHTML, би трябвало да поддържа и HTML... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 4, 2009 Report Share Публикувано Септември 4, 2009 Имам нокиа3120к и подържа XHTML. Значи,ако искам да кача текстов д-т или файл,трябва да го променя на XHTML. Така ли е и ако е,как става.Това се отнася за браузъра му - че поддържа такива интернет-страници, какъв документ ще му качваш... Това да не е смартфон... Нищо друго не може да работи на него освен Java-приложения (не всички тръгват), музикални файлове в mp3, mp4, m4a, aac, aac+, midi формати, видеофайлове - формат 3gp, mpeg4, както и картинки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stekas78 Публикувано Септември 4, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 4, 2009 Извинявам се за невежеството,но не съм много в час.Последно, възможно ли е- напр. статия от гонг.бг да я копирам или снимам и да я поставя в телефона? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 4, 2009 Report Share Публикувано Септември 4, 2009 Извинявам се за невежеството,но не съм много в час.Последно, възможно ли е- напр. статия от гонг.бг да я копирам или снимам и да я поставя в телефона?Да, като снимка става, например във формат PNG или JPEG. След това, ако телефона има zoom при разглеждане на картината и местене ще може да се чете. Мисля, че може браузъра да има функция за запис на страницата, за да се разгледа по-късно без интернет-връзка, но влизането в нета с телефон е скъпичко малко, а и не знам дали ще отвори желаната web-страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SexyGazar4e Публикувано Септември 5, 2009 Report Share Публикувано Септември 5, 2009 Имам нокиа3120к и подържа XHTML. Значи,ако искам да кача текстов д-т или файл,трябва да го променя на XHTML. Така ли е и ако е,как става. Защо не пробваш с .txt разширение щом е текстов документ ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост