Slammer Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Джон Бон Джоуви се жалва, че красивата външност му пречела да го приемат като музикален талант. Певецът се оплаква, че феновете не обръщат голямо внимание на пеенето му, а най-вече на начина, по който изглежда, писа Монитор. "Мразя тази ситуация, но нищо не мога да направя. Все пак, не мога нарочно да погрознявам", със самочувствие коментира той. Източник на новината: DIR.BG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Ще взема да му пиша, да не се притеснява чак толкоз. Аз предпочитам музиката му пред него самия.Всъщност намирам, че има доста нежни черти, което на мен не ми допада.А пък и като гледам, май доста залага на външността си- има цели купища фото сесий. Ама това е, защото може би мисли, че външността му е израз на музикалния му талант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 Уф какво пък му стана на тоя. Бон Джови ми е една от любимите групи,но не ми пука как изглежда вокалиста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост