Jump to content

Препоръчан пост

System info:

Windows XP

Service pack 2

AMX Athlon 2500+ , 1GB Ram

Проблема е с Internet Explorer , вече незнам за кой път сменям Windows проблема си остава пак и пак същият. Имам 3 програми на кръст и пак дава тия грешки.

Дава следните грешки в тези файлове.. немога да копирам точно цялата информация за грешката щото забива програмата..:

jscript.dll

urmol.dll

msxml3.dll

Направих пълна проверка на ъпдейтите на Java Script-а и пак нестава. Все дава грешки .. дори и тука във Форума като влизам излизат грешки. Вече незнам от кое може да му е проблема. Бях на Windows 7 и там пак даваше същите грешки. Сега почнах да ги спирам 1 по 1 тези .dll държи 5 мин и спира пак :D .. Едвам едвам пиша тук..

Помощ! Мерси предварително.

Сподели другаде

System info:

Windows XP

Service pack 2

AMX Athlon 2500+ , 1GB Ram

Проблема е с Internet Explorer , вече незнам за кой път сменям Windows проблема си остава пак и пак същият. Имам 3 програми на кръст и пак дава тия грешки.

Дава следните грешки в тези файлове.. немога да копирам точно цялата информация за грешката щото забива програмата..:

jscript.dll

urmol.dll

msxml3.dll

Направих пълна проверка на ъпдейтите на Java Script-а и пак нестава. Все дава грешки .. дори и тука във Форума като влизам излизат грешки. Вече незнам от кое може да му е проблема. Бях на Windows 7 и там пак даваше същите грешки. Сега почнах да ги спирам 1 по 1 тези .dll държи 5 мин и спира пак :D .. Едвам едвам пиша тук..

Помощ! Мерси предварително.

Ако не ви затруднява може ли да пакетирате файла jscript.dll с WinRar и да го качите тук примерно http://4storing.com/

и дайте линка за сваляне.

Сподели другаде

Спрях тези .длл файлове , явно информацията , която е била събрана в библиотеката им е била някакси несъвместима с другите действащи процеси от операционната система. За сега няма проблеми ако пак се появят ще пиша.

Относно това как реших проблема:

В Internet Explorer

Tools --> Internet options --> Program --> Manage Addons

в излезналият прозорец спрях работата на следните файлове:

jscript.dll

urmol.dll

msxml3.dll

mshtml.dll

Някой ако има същият проблем , нека прочете при грешката , която му излиза кой от файловете не функционира. Нека да пробва да ги спре , да работи няколко дни и ако няма проблем значи всичко е точно , ако пък проблема остава нека да пише.

M-Power - Благодаря за съдействието. Ако има проблем ще публикувам файловете , който искаше.

Сподели другаде

Пак взе да дава грешка. Потърсих jscript.dll файла и понеже не пише точно кой е и къде точно се намира , аз намерих 4 от тези файлове.

jscript.rar

Ето го архира с тези проблемни файлове.

Смених им имената на 1,2,3 и 4 за да ги събера на едно място.

Ще посочя и пътя на всеки един от файловете:

jscript1.dll - C:\Windows\system32

jscript2.dll - C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\9866fb57abdc0ea2f5d4e132d055ba4e

jscript3.dll - C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\5599132effaee562760dce29f8ca8491\SP2GDR

jscript4.dll - C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\5599132effaee562760dce29f8ca8491\SP2QFE

Мерси предварително.

Сподели другаде

Качи ги на 4storing имам съмнения за файловете че,са преработени.Ако са оригинални ще трябва да изтеглиш някои обновления от Microsoft и грешките ще спрат.

За коя версия на IE става въпрос?

Пробвай и с пререгистрация, start--->run--->cmd пиши regsvr32 jscript.dll ентер Когато се появи съобщението "DllRegisterServer in jscript.dll succeeded потвърди с ентер.

И така за всеки файл,после рестарт на компютъра.

Сподели другаде

Ето ги файловете

А относно това за регистрацията и свалянето на ъпдейти доста Windows-и смених и доста лицензни кодове , но нито един не ми позволява да премина GNU. Кракнах го и др. неща правих нямам др. проблеми с Windows-а само това , че немога да тегля ъпдейти и този проблем с IE-то.

ПС: Internet Explorer 7 или точната версия Internet Explorer 7.0.5730.11

ПС2: След като изпълних твойте команди , който ми беше дал Geneiue веднага ме засече , че ми е фалшив Windows-а , наложи се да го регистрирам наново , след което проверих дали минавам защитата в сайта им и ме пропусна да изтегля наличните Updates. Незнам какво е обновило , за сега няма грешки в Internet Explorer , да видим по нататък.

Сподели другаде

Ето ги файловете

А относно това за регистрацията и свалянето на ъпдейти доста Windows-и смених и доста лицензни кодове , но нито един не ми позволява да премина GNU. Кракнах го и др. неща правих нямам др. проблеми с Windows-а само това , че немога да тегля ъпдейти и този проблем с IE-то.

ПС: Internet Explorer 7 или точната версия Internet Explorer 7.0.5730.11

ПС2: След като изпълних твойте команди , който ми беше дал Geneiue веднага ме засече , че ми е фалшив Windows-а , наложи се да го регистрирам наново , след което проверих дали минавам защитата в сайта им и ме пропусна да изтегля наличните Updates. Незнам какво е обновило , за сега няма грешки в Internet Explorer , да видим по нататък.

ok ако има проблеми пиши пак,все някой ще ти отговори.А аз сега ще проверя тези файлове.

П.П. Файловете са оригинални но са стари.

Сподели другаде

Леле човек незнам вече за какво става дума.. при всяка грешка или все нов и нов файл с грешка.. сега излезна msxl.dll даже си нямам и на представя кой за какво служи.. ужас.. рядко прави грешка , но като направи грешка всеки път нов и нов файл с грешка..

ПС: Междо другото сподели програмата с която ги четеш тези .длл файлове за да видя дали мога да си ги поправя сам..

Сподели другаде