subigi Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 Иконата на коша ми стои постоянно все едно че е пълен. Като го отворя вътре е празно а като дам да се трие ме пита дали съм сигурен че искам да изтрия папка уиндоус. Това някакъв вирус ли е? И ако е такъв как да го махна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 Някаква информация за операционната система ще дадеш ли - каква е, SP, дали е чиста или самоделка, прехвалена на някой наш тракер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост M-Power Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 Иконата на коша ми стои постоянно все едно че е пълен. Като го отворя вътре е празно а като дам да се трие ме пита дали съм сигурен че искам да изтрия папка уиндоус. Това някакъв вирус ли е? И ако е такъв как да го махна?Рестартирай компа и си готов.Но имаш адуер да знаеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 Иконата на коша ми стои постоянно все едно че е пълен. Като го отворя вътре е празно а като дам да се трие ме пита дали съм сигурен че искам да изтрия папка уиндоус. Това някакъв вирус ли е? И ако е такъв как да го махна?Явно ползваш Vista,няма да изтриваш иконата ,а съдържанието в кошчето.Натисни клавиша F5 и ще се оправи,това е бъг на Windows Vista и така си остана. P.s. И дай малко повече инфо,както те посъветва по-горе Night_Raven ,не се знае какво ще излезе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
subigi Публикувано Август 27, 2009 Author Report Share Публикувано Август 27, 2009 Някаква информация за операционната система ще дадеш ли - каква е, SP, дали е чиста или самоделка, прехвалена на някой наш тракер? ХР SP2 който ползвам от доста време над 2 години и ъпдейтнат до sp3 изтеглен от страницата на майкрософт така съм от почте 6 месеца но преди 4-5 дни стана нещо и от тогава кошчето седи все едно е пълно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 ХР SP2 който ползвам от доста време над 2 години и ъпдейтнат до sp3 изтеглен от страницата на майкрософт така съм от почте 6 месеца но преди 4-5 дни стана нещо и от тогава кошчето седи все едно е пълноИзтегли Taskbar Repair Tool Plus! и го запиши на дектопа,разархивирай го там и го стартирай.Направи го както е на снимката и потвърди,след което рестартирай и виж как е.http://www.kellys-korner-xp.com/taskbartool.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
subigi Публикувано Септември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2009 За съжаление нищо не помага :(Сканерах с 1. AVG 8.52. Malwarebytes' Anti-Malware3. SUPERAntiSpyware Всичко показва че съм 6+ не откриват нищо а проблема с коша остава.Изчества се единствено с пълно триене на коша ръчно с шифт и дел и така до следващото триене. Ако може да кажете какво да правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Иконата на коша ми стои постоянно все едно че е пълен. Като го отворя вътре е празно а като дам да се трие ме пита дали съм сигурен че искам да изтрия папка уиндоус. Това някакъв вирус ли е? И ако е такъв как да го махна? Не го отваряй! Просто с десен бутон дай "Empty Recycle Bin"ако ти е активен, въпреки че вътре няма нищо.Ако не става, може иконите да са разменени Properties на Desktop-a DesktopCustomize DesktopRestore DefaultOK Ако и това не помага изтриваш коша / като системна папка от харда/ Windows си създава едно чисто ново, празно кошче. Изтриването става само през Explorer/My ComputerStart->Run->regeditHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\BitBucket]Като го маркираш, в дясното поле се появяват редове, първият от които е NukeOnDelete със стойност 0 или 1 - можеш да смениш по твой избор.Value Name: NukeOnDeleteValue Data: (0 = use recycle bin, 1 = permanently delete) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Иконата на коша ми стои постоянно все едно че е пълен. Като го отворя вътре е празно а като дам да се трие ме пита дали съм сигурен че искам да изтрия папка уиндоус. Това някакъв вирус ли е? И ако е такъв как да го махна?Не е вирус. Това е бъг в Windows explorer. Изтрил си някой файл докато експлоръра още го е използвал, и въпреки това ти е позволил да го изтриеш. По принцип трябва да се оправи след рестарт, но щом не става пробвай да почистиш регистъра с някоя програмка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост