anton Публикувано Август 26, 2009 Report Share Публикувано Август 26, 2009 Здравейте, изключил съм Remote assistans, обаче като проверя shared folders ми показва следното ... Трябва ли да ме притеснява това. И имам още едно въпросче със Windows XP sp2 съм и използвам защитната стена на windows-а , достатъчна ли е тя за защита + антивирусната програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 26, 2009 Report Share Публикувано Август 26, 2009 Ако държиш да си сигурен, спри и забрани услугата Remote Desktop Help Session Manager. Иначе SP2 остаря вече и е доста препоръчително да се ползва SP3. Вградената защитна стена и антивирусна предлагат една сравнително базова защита. Дали е достатъчна зависи от доста други неща: дали инсталираш обновления, дали ползваш винаги актуален софтуер, какви навици за сърфиране имаш (т.е. какви сайтове посещаваш) и др. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Август 26, 2009 Author Report Share Публикувано Август 26, 2009 Благодаря за бързия отговор, Night_Raven. Как да забраня Remote Desktop Help Session Manager? За SP3- опитах се да си го инсталирам, обаче с него не ми работят Wi Fi настройките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 26, 2009 Report Share Публикувано Август 26, 2009 Start -> Run -> пишеш services.msc -> OK. Двоен клик върху услугата -> Disabled от падащото меню -> кликаш Stop -> OK. Затваряш панела с услугите. Готово. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост