Sladurcho24 Публикувано Август 25, 2009 Report Share Публикувано Август 25, 2009 С програмата TrinApp какво са получава Правя няколко варианта : Първи1.Сканирам регистъра2.Правя инсталацията3 Избирам и давам отметка само на exe файла който ми е показан в една колонка а те може да са много затова избирам точния както е писан с името и разширението на програмата после сканира си пак вече регистъра за вече инсталираната програма4 Избирам USB отметката и давам Fast ComrressionНатискам5. Build (правя компилирането )и като го направи exe пускам го и дърпа torrent там където е зададено по defaultно като видя къде са е дръпнало или са опитам да отворя от програмата Bitcomet (Отвори папка ) ми дава грешка ами не вижда файлаиначе са води че е дръпнат Втори 1.Сканирам регистъра2.Правя инсталацията3 Избирам и давам отметка само на exe файла който ми е показан в една колонка а те може да са много затова избирам точния както е писан с името и разширението на програмата после сканира си пак вече регистъра за вече инсталираната програма4 Избирам USB отметката и давам Fast ComrressionНатискам5. Blind Projekt(отваря ми се там където са е сложил целия пакет) от там трия само всички папки без (%Program Dir% и HEl_LOCAL файловете,pakage.ini както и build)6.Влизам в pakage.ini и изтриваам всичките там разсширения exe оставам само това на BitComet7 Давам Build (правя компилирането )и като го направи exe пускам го и дърпа torrent там където е зададено по defaultно като видя къде са е дръпнало или са опитам да отворя от програмата Bitcomet (Отвори папка ) ми дава грешка ами не вижда файлаиначе са води че е дръпнат Трети: 1.Сканирам регистъра2.Правя инсталацията3 Избирам и давам отметка само на exe файла който ми е показан в една колонка а те може да са много затова избирам точния както е писан с името и разширението на програмата после сканира си пак вече регистъра за вече инсталираната програма4 Избирам App Profil(thInstall и давам Fast ComrressionНатискам5. Blind (отваря ми се там където са е сложил целия пакет) от там трия само всички папки без (%Program Dir% и HEl_LOCAL файловете,pakage.ini както и build)6.Нищо не пипам и не трия7 Давам Build (правя компилирането )8. Пускам Bitcomet.exe тя сама си прави отделни директория Папка BitCometи когато дърпа торента в зададена по default примерно F:\ го дърпа само че вC:\Progrаm Files\Bitcomet\Bitcomet.exe\Bitcomet\%Drive F%\Downloads Същъта работа е и с uTorrentМоля помогнете ми изгледах и много филмчета трил съм и от HEY_LOCAL файловете пак нищо къде правя грешка Skype 30mb a Nero 36 mb портативка и си работят без грешка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sladurcho24 Публикувано Август 26, 2009 Author Report Share Публикувано Август 26, 2009 стана направих го Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 26, 2009 Report Share Публикувано Август 26, 2009 За непросветените, би ли обяснил начина, по който си го направил ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sladurcho24 Публикувано Август 26, 2009 Author Report Share Публикувано Август 26, 2009 Заблудил съм са тамън са зарадвах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sladurcho24 Публикувано Август 26, 2009 Author Report Share Публикувано Август 26, 2009 с Trin App изпълнявате от 1-14 стъпкаhttp://portable.bg/forum/viewtopic.php?f=23&t=6 следто избирате Blind Projekt Вътре всеки atributi.ini файл трябва да го редактирате с тези Marged, WriteCopy, Full.като почнете да пишете само едно и също пишете в всеки файл да аз съм доволен Bitcomet си направих работи като пушка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост