gamen4ito Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Имам следния проблем искам да разгледам даден документ (най-вече с adobe reader),маркирам го и ми излиза три опции:open save cancel .Дарам отвори изтеглям го и като дам open зарежда ми adobe reader и ми излиза грешка че не можа да намери документа.Съмнявам се че нещо в настойките на internet explorer не е както трябва.Някой ако има някакви идеи да пише,благодаря Ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Имам следния проблем искам да разгледам даден документ (най-вече с adobe reader),маркирам го и ми излиза три опции:open save cancel .Дарам отвори изтеглям го и като дам open зарежда ми adobe reader и ми излиза грешка че не можа да намери документа.Съмнявам се че нещо в настойките на internet explorer не е както трябва.Някой ако има някакви идеи да пише,благодаря Ви предварително.Става въпрос за *.pdf?... А иначе, ако дадеш Save и после го отвориш как е? Може да пробваш да преинсталираш Adobe Reader с най новата версия и пак да пробваш. С Windows XP ли си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gamen4ito Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 да точно така za *.pdf става въпрос.Като дам save и го запазя няма проблем отваря го,въпроса е че това са докумети който постоянно се актуализират и няма смисъл да се запазват и да с XP съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Ползваш ли защитен софтуер и ако да, какъв? Опитвал ли си с друг четец на PDF файлове? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 да точно така za *.pdf става въпрос.Като дам save и го запазя няма проблем отваря го,въпроса е че това са докумети който постоянно се актуализират и няма смисъл да се запазват и да с XP съм.С друг браузър пак ли е така? Винаги можеш да изтриеш после запазения документ, какво като се променят често... Вземи преинсталирай или обнови Adobe, може да се оправи. Проблема сигурно не е в IE. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gamen4ito Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Ако под защитен софтуер имаш предвид антивирусна ползвам да norton symantec,на вторият ти въпрос не съм опитвал с друг четец.Друг комп с по-стара версия на adobe няма проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Ако под защитен софтуер имаш предвид антивирусна ползвам да norton symantec,на вторият ти въпрос не съм опитвал с друг четец.Какво точно на Symantec използваш. "Norton" не е достатъчно. Можеш да опиташ и с друг четец и някое от предложенията на Nazikov. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gamen4ito Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Какво точно на Symantec използваш. "Norton" не е достатъчно. Можеш да опиташ и с друг четец и някое от предложенията на Nazikov. Използвам Symantec Endpoint Protection. А за друг четец няма как да инсталирам защото нямам администраторски права.Затова си мисля че е грешка от internet explorer,преди извесно време работеше а сега не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Т.е. и преди си нямал администраторски права, но си могъл да отваряш нормално PDF? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gamen4ito Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Т.е. и преди си нямал администраторски права, но си могъл да отваряш нормално PDF?Точно така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Тогава може би е добра идея да се консултираш най-напред с администратора на системата, който да провери дали няма някакви проблеми с настройките, преди да се преминава към нещо друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gamen4ito Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Ясно мерси все пак за отговорите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Искам да попитам, проблем ли е да преинсталирам IE8, от add\remove programs. Като стартирам деинсталатора ми показва, че програмите, инсталирани след инсталацията на IE8, е възможно да не работят коеректно. IE 8 e инсталиран като ъпдейт след инсталацията на sp3 , което значи че мога да го махна. В поддръжката на microsоft се казва, че няма проблем да се махне, но....излизащото съобщение за проблем, при премахването му...Нека някой пробвал ''процедурата'' да помага Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Искам да попитам, проблем ли е да преинсталирам IE8, от add\remove programs. Като стартирам деинсталатора ми показва, че програмите, инсталирани след инсталацията на IE8, е възможно да не работят коеректно. IE 8 e инсталиран като ъпдейт след инсталацията на sp3 , което значи че мога да го махна. В поддръжката на microsоft се казва, че няма проблем да се махне, но....излизащото съобщение за проблем, при премахването му...Нека някой пробвал ''процедурата'' да помага Може, аз съм го деинсталирал и няма проблем, остава си IE6. Само че IE8 е по-хубав, разбира се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 10, 2009 Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Притеснява ме, че има доста инсталирани ъпдейти за IE8... а преди съм патил от тях. Твоят IE имаше ли инсталирани ъпдейти за него, като го премахна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост