Jump to content

проблем с internet explorer

gamen4ito

Препоръчан пост

Имам следния проблем искам да разгледам даден документ (най-вече с adobe reader),маркирам го и ми излиза три опции:open save cancel .Дарам отвори изтеглям го и като дам open зарежда ми adobe reader и ми излиза грешка че не можа да намери документа.Съмнявам се че нещо в настойките на internet explorer не е както трябва.Някой ако има някакви идеи да пише,благодаря Ви предварително.
Сподели другаде

Имам следния проблем искам да разгледам даден документ (най-вече с adobe reader),маркирам го и ми излиза три опции:open save cancel .Дарам отвори изтеглям го и като дам open зарежда ми adobe reader и ми излиза грешка че не можа да намери документа.Съмнявам се че нещо в настойките на internet explorer не е както трябва.Някой ако има някакви идеи да пише,благодаря Ви предварително.

Става въпрос за *.pdf?... А иначе, ако дадеш Save и после го отвориш как е? Може да пробваш да преинсталираш Adobe Reader с най новата версия и пак да пробваш. С Windows XP ли си?

Сподели другаде

да точно така za *.pdf става въпрос.Като дам save и го запазя няма проблем отваря го,въпроса е че това са докумети който постоянно се актуализират и няма смисъл да се запазват и да с XP съм.
Сподели другаде

да точно така za *.pdf става въпрос.Като дам save и го запазя няма проблем отваря го,въпроса е че това са докумети който постоянно се актуализират и няма смисъл да се запазват и да с XP съм.

С друг браузър пак ли е така? Винаги можеш да изтриеш после запазения документ, какво като се променят често... Вземи преинсталирай или обнови Adobe, може да се оправи. Проблема сигурно не е в IE.

Сподели другаде

Ако под защитен софтуер имаш предвид антивирусна ползвам да norton symantec,на вторият ти въпрос не съм опитвал с друг четец.Друг комп с по-стара версия на adobe няма проблем.
Сподели другаде

Ако под защитен софтуер имаш предвид антивирусна ползвам да norton symantec,на вторият ти въпрос не съм опитвал с друг четец.

Какво точно на Symantec използваш. "Norton" не е достатъчно. Можеш да опиташ и с друг четец и някое от предложенията на Nazikov.

Сподели другаде

Какво точно на Symantec използваш. "Norton" не е достатъчно. Можеш да опиташ и с друг четец и някое от предложенията на Nazikov.

Използвам Symantec Endpoint Protection.

А за друг четец няма как да инсталирам защото нямам администраторски права.Затова си мисля че е грешка от internet explorer,преди извесно време работеше а сега не.

Сподели другаде

Тогава може би е добра идея да се консултираш най-напред с администратора на системата, който да провери дали няма някакви проблеми с настройките, преди да се преминава към нещо друго.
Сподели другаде

• 3 weeks later...
Искам да попитам, проблем ли е да преинсталирам IE8, от add\remove programs. Като стартирам деинсталатора ми показва, че програмите, инсталирани след инсталацията на IE8, е възможно да не работят коеректно. IE 8 e инсталиран като ъпдейт след инсталацията на sp3 , което значи че мога да го махна. В поддръжката на microsоft се казва, че няма проблем да се махне, но....излизащото съобщение за проблем, при премахването му...Нека някой пробвал ''процедурата'' да помага :)
Сподели другаде

Искам да попитам, проблем ли е да преинсталирам IE8, от add\remove programs. Като стартирам деинсталатора ми показва, че програмите, инсталирани след инсталацията на IE8, е възможно да не работят коеректно. IE 8 e инсталиран като ъпдейт след инсталацията на sp3 , което значи че мога да го махна. В поддръжката на microsоft се казва, че няма проблем да се махне, но....излизащото съобщение за проблем, при премахването му...Нека някой пробвал ''процедурата'' да помага :)

Може, аз съм го деинсталирал и няма проблем, остава си IE6. Само че IE8 е по-хубав, разбира се.

Сподели другаде

Притеснява ме, че има доста инсталирани ъпдейти за IE8... а преди съм патил от тях. Твоят IE имаше ли инсталирани ъпдейти за него, като го премахна?
Сподели другаде