danina Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 Здравейте!От много време се каним да реализираме събиране. Големи дебати се заформиха, къде да бъде- в София ли, в Пловдив ли, във Варна ли? Така и не стигнахме до решение и още не сме се видяли. Та аз и цял екип, впрегнахме всичките си сили и организаторски умения да изберем и организираме място за събирането. Надявам се да ви хареса предложението. Който е съгласен да заяви желанието си. Ако имате още предложения- моля, заявете ги навреме! Разгледайте добре офертата и кажете мнението си.Да не пропусна- всичко е безплатно. Вижте офертата! PS: Цъкнете slide show , за да гледате на цял екран и се придвижвайте с помоща на мишката или дългият клавиш от клавиатурата / не знам как се казва / Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 За съжаление не мога да видя слайдшоуто от лика Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 Ееееееееееее, изпревари ме. Тъкмо мислех днес да предлагам да го направим това нещо, защото следващия Петък (9 юни) кацаме в БГ и ще имаме една седмица. Дани, не мога да видя какво е на поканата, моля те пиши в темата, защото аз също има предложение, което е достатъчно сериозно и много искам да се видим всички. Хайде като се уточним ще напишем официално и ще направя темата важна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 Хубава идея, макар да ми е просто невъзможно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 Хех, Данина слайда е страхотен(пред операта не го видях та добре че имам и ИЕ ). Лошото е че не работя ама инае идвам . А иначе за срещата ще е добре ама се чудя дали някои ще могат да се мернат, защото все пак не всички са от един град.ПП: Данини, мисля че са спейс-а говориш, нали(м/у alt-тите) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
todor76 Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 Идеята е много интересна,а и много ефектна с шоуто на Данина. На мен най-ми хареса автобуса Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 29, 2006 Author Report Share Публикувано Май 29, 2006 Ееееееееееее, изпревари ме. Тъкмо мислех днес да предлагам да го направим това нещо, защото следващия Петък (9 юни) кацаме в БГ и ще имаме една седмица. Дани, не мога да видя какво е на поканата, моля те пиши в темата, защото аз също има предложение, което е достатъчно сериозно и много искам да се видим всички. Хайде като се уточним ще напишем официално и ще направя темата важна. Здрасти Миленски!Е, как те накарах да си споделиш плановете!Ако видиш материала- за какво става дума, ще се пукнеш от смях.Специално за теб се измъчих да го кача и другаде.Качеството и екстрите са значително по- малко тук, но поне ще можеш да видиш за какво става дума.Сори, но имах проблем с html а тук. Гледай с IE и не сваляй, а дай open и се забавлявай!Приятно гледане! Виж тук! Тоше и Nav - благодаря за хубавите думи, но не съм го правила аз. И аз не знам кой го е правил- отдавна го имам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 (Редактиран) Ето едно линкче, този път от нашето фтп:http://www.softvisia.com/design/other/Barbecue.pps Редактиран Май 29, 2006 от Slammer Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 (Редактиран) Ами не знам! На жена ми май не и хареса! По-точно и хареса, но едва ли ще хванем автобуса! Хахааа! danina, идеят ти е супер! Вързвам се, признавам! Редактиран Май 29, 2006 от deyan Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 Само аз ли не мога да видя офертата . Излизат ми разни цифри, и знайни и незнайни букви .Иначе съм ЗА стига да е събота и неделя.А мястото е без значение( имам си кола) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 М ... аз да попитам с какво да отворя .pps файлът който е от нащо фтп ... ?!Пък иначе нз дали ще мога да дойда :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 29, 2006 Author Report Share Публикувано Май 29, 2006 Ето едно линкче, този път от нашето фтп:http://www.softvisia.com/design/other/Barbecue.ppsSlammer, страхотен си! Нашето ФТП- как звучи само. Миленски трябва да те черпи. И аз също. Казвай, какво пиеш? gala- незнам защо не го виждаш. С какъв браузър си. Гледай с IE. А и нещо друго- ако си опитала да го гледаш директно от директорията, може да си плейнала някой от добавъчните файлове. Следваща възможна причина- проблеми с датата. Често им се случва. Пробвай с другите линкове. Те не са от там. И при мен в момента се бави ужасно, но ще се оправи.Успех! Nav- благодаря приятелю за дългия клавиш / да, между двата alt е /. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 gala- незнам защо не го виждаш. С какъв браузър си. Гледай с IE. А и нещо друго- ако си опитала да го гледаш директно от директорията, може да си плейнала някой от добавъчните файлове. Успех! Добреееееее, споменах ли ,че с компютъра съм на "ВИЕ" .Благодаря ти все пак,но ще изчакам да напишете на български просто къде и кога Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 29, 2006 Author Report Share Публикувано Май 29, 2006 М ... аз да попитам с какво да отворя .pps файлът който е от нащо фтп ... ?!Пък иначе нз дали ще мога да дойда :(Българче, съжалявам че сега виждам въпроса ти. Изглежда сме писали заедно и затова.Отваряш с Microsoft Office PowerPoint и нямаш проблем.Между другото линка, който е дал Slamer директно те пита дали да сваляш или отваряш, без да се налага да посочваш ти програмата. Пробвах и с лисичката- изненадващо но го отвори само за няколко секунди и изглеждаше доста по- добре от IE. Обяснение нямам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Май 30, 2006 Report Share Публикувано Май 30, 2006 С този транспорт и мен ме пишете, само малко в повече ще ми е водата при къщата, ама как да не те уважа и аз Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост