draco_volans Публикувано Октомври 9, 2009 Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 ... И ако ми кажеш , че дънната платка ти е на гигабайт....няма да се учудя изобщо. Какво им е гигабайт дъната? Аз съм с ASUS, но все пак ми е любопитно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Октомври 9, 2009 Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Какво им е гигабайт дъната? Аз съм с ASUS, но все пак ми е любопитно...Нищо им няма. Бях питал и в друг форум, преди доста време и този проблем го имаше и друг човек, който е бил с дъно като моето (P35 DS3R), и след смяната му проблема е изчезнал. Та той твърдеше, че дъното е възможна причина. Аз пък твърдя, че на майкрософт драйвърите за чипсета са им виновни. Или може би...sata raid? И ми е любопитно дали и това момче няма да се окаже с такава дънна платка. ЧИсто любопитство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост