unknown Публикувано Август 22, 2009 Report Share Публикувано Август 22, 2009 здравейте, искам да попитам тези които са запознати с тези у-ва да ми препоръча някое сравнително евтино и готино принтерче(лазерно) + скенер. 2 в 1, ама по добре ще да е само 2 в 1. неискам 3 в1 дето е и принтер скенер копир и още 1000 нещабях търсил из нета, но попаднах на някаква тема от 2004-2005 във хардуер.бг... ;-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 25, 2009 Report Share Публикувано Август 25, 2009 Дефинирай "сравнително евтино и готино", по възможност - в национална валута с включен ДДС. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Август 25, 2009 Author Report Share Публикувано Август 25, 2009 Дефинирай "сравнително евтино и готино", по възможност - в национална валута с включен ДДС.ами готино - да не е някое 2000-ната модел и да е хубава маркаевтино - да не е някое за 1000$, да речем към 150-200макс лева някъде добре ли са за 2в1? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 25, 2009 Report Share Публикувано Август 25, 2009 Разгледай характеристиките на Xerox Phaser 3100 MFP/S (предложение от Стемо ООД) и LaserJet M1120 mfp (предложение от "Ди Пи Ес - България" ООД). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Ноември 19, 2009 Report Share Публикувано Ноември 19, 2009 Понеже имам принтер и искам да си взема и скенер/копир бихте ли ми препоръчали нещо изпитано за около 100лв.Всъщност скенера няма ли да ми върши работата и на копир след,като имам принтер?Друг вариант си мислех да продам принтера и да си взема 3 в 1,но май няма добри отзиви за тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bobo13 Публикувано Март 4, 2010 Report Share Публикувано Март 4, 2010 Ползвам тази стара тема за да запитам - днес си купих лазарен принтер Epson AcuLaser M1200, и ако може някой да каже като си свършиш работата от къде се спира - от копчето "0"-"I" което е отстрани ли? Защото отпред има две продълговати други, но те май са само лампички?? Може да ви е смешно, ама кажете от къде се спира. Аз го спрях от копчето отстрани... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост