Jump to content

Избор на Принтер/скенер

Препоръчан пост

здравейте, искам да попитам тези които са запознати с тези у-ва да ми препоръча някое сравнително евтино и готино принтерче(лазерно) + скенер. 2 в 1, ама по добре ще да е само 2 в 1. неискам 3 в1 дето е и принтер скенер копир и още 1000 неща:)

бях търсил из нета, но попаднах на някаква тема от 2004-2005 във хардуер.бг... ;-)

Сподели другаде

Дефинирай "сравнително евтино и готино", по възможност - в национална валута с включен ДДС.

ами готино - да не е някое 2000-ната модел и да е хубава марка

евтино - да не е някое за 1000$, да речем към 150-200макс лева някъде добре ли са за 2в1?

Сподели другаде

• 2 months later...

Понеже имам принтер и искам да си взема и скенер/копир бихте ли ми препоръчали нещо изпитано за около 100лв.

Всъщност скенера няма ли да ми върши работата и на копир след,като имам принтер?

Друг вариант си мислех да продам принтера и да си взема 3 в 1,но май няма добри отзиви за тях.

Сподели другаде

• 3 months later...

Ползвам тази стара тема за да запитам - днес си купих лазарен принтер Epson AcuLaser M1200, и ако може някой да каже като си свършиш работата от къде се спира - от копчето "0"-"I" което е отстрани ли?

Защото отпред има две продълговати други, но те май са само лампички?? :)

Може да ви е смешно, ама кажете от къде се спира. Аз го спрях от копчето отстрани...

Сподели другаде