yordanp Публикувано Август 22, 2009 Report Share Публикувано Август 22, 2009 Здравейте! Когато се опитах да отворя Device Manager се появи следното съобщение за грешка: "Windows cannot find mmc.exe. Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, Click the start button, and then click search". Нямам достъп и до Administrative tool,... Oт Start->Run->mmc излиза същото съобщение.ОС е Windows XP SP2. Мога ли да възстановя по някакъв начин този файл?От инсталационното CD? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 22, 2009 Report Share Публикувано Август 22, 2009 Здравейте! Когато се опитах да отворя Device Manager се появи следното съобщение за грешка: "Windows cannot find mmc.exe. Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, Click the start button, and then click search". Нямам достъп и до Administrative tool,... Oт Start->Run->mmc излиза същото съобщение.ОС е Windows XP SP2. Мога ли да възстановя по някакъв начин този файл?От инсталационното CD?Ето ти един такъв файл от моята папка C:\WINDOWS\System32, сложи го там, ама не знам дали ще свърши работа линк. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Август 23, 2009 Author Report Share Публикувано Август 23, 2009 Линкът не е активен :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Август 23, 2009 Report Share Публикувано Август 23, 2009 Линкът не е активен :(Аз ще ти дам такъв файл, но не знам дали щети свърши работа.Чукнете тук! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Август 23, 2009 Author Report Share Публикувано Август 23, 2009 Аз ще ти дам такъв файл, но не знам дали щети свърши работа.Чукнете тук! Пробвах но не стана, иска ми оригиналния диск. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Как така копиране на файл ти иска инсталационния диск? И ти нямаш ли го? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Как така копиране на файл ти иска инсталационния диск? И ти нямаш ли го? Имам диск, възможно ли е да направя преинсталиране и да се замести липсващия файл. Ако е възможно има ли вероятност при преинсталирането да се изгуби някаква информация на този дял който ще преинсталирам(също имам впредвид програмите които съм инсталирал). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Преди да си започнал да преинсталираш, опитай следното:Start -> Run... -> sfc /scannow Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 По принцип преинсталиране значи форматиране на системния дял и инсталация на чисто на операционна система. При този процес цялата информация на системния дял бива изтрита. Преди да преминаваш към такива крайности опитай предложението на panevdd. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 пробвах със Start -> Run... -> sfc /scannow и оригиналния диск, но не даде резултат :( Явно ще трябва да се преинсталира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Какво точно се случи, след като пробва това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Какво точно се случи, след като пробва това? Проблемът е че нищо не се случи. Направих горепосоченото, отвори ми се един прозорец windows file protection и започна да сканира. След края рестартирах и опитах пак да отворя Device Manager-а но ми даде същата грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Провери в C:\WINDOWS\system32 и кажи дали имаш този файл:http://ploader.net/files/c4a28976aee79f6873af2d156575e78c.PNG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Август 25, 2009 Author Report Share Публикувано Август 25, 2009 Провери в C:\WINDOWS\system32 и кажи дали имаш този файл:http://ploader.net/files/c4a28976aee79f6873af2d156575e78c.PNG Файлът не присъства в тази директория :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 25, 2009 Report Share Публикувано Август 25, 2009 На коя буква ти е оптичното устройство? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост