evropeiski Публикувано Август 22, 2009 Report Share Публикувано Август 22, 2009 Здравейте.Дял С ми е 15 гб. и след като на дял С инсталирах Windows XP и всичките ми нужни програми свободното пространство но дял С остана само 3 гб. Поради тази причина ще имам ли някакви проблеми с нормалното функциониране на Уина. Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 22, 2009 Report Share Публикувано Август 22, 2009 Здравейте.След като на диск С инсталирах Windows XP и всичките ми нужни програми свободното пространство но диск С остана само 3 гб. Поради тази причина ще имам ли някакви проблеми с нормалното функциониране на Уина. МерсиНяма - минималното допустимо е 200MB, той ще те извести, ако мястото е малко. Не можеш да копираш DVD-дискове, ако са пълни, защото няма свободно място. Също така функцията System Restore ползва място, за да си прави записи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
evropeiski Публикувано Август 22, 2009 Author Report Share Публикувано Август 22, 2009 Няма - минималното допустимо е 200MB, той ще те извести, ако мястото е малко. Не можеш да копираш DVD-дискове, ако са пълни, защото няма свободно място. Също така функцията System Restore ползва място, за да си прави записи. System Restore съм го спрял, а Виртуалната памет ми е 3070 мб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Август 22, 2009 Report Share Публикувано Август 22, 2009 Крайно непрепоръчително е да се спира System Restore на системния дял. На другите дялове е добра практика да се изключи, но не и на системния дял. Не би трябвало да имаш проблеми със системата, но може да освободиш още като оптимизираш размера на файла за странициране на виртуалната памет в зависимост от типичната консумация на памет в една сесия. Също може да изключиш хибернацията, ако не я ползваш, с което ще освободиш още пространство на C:\. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост