vesodimov Публикувано Август 21, 2009 Report Share Публикувано Август 21, 2009 Имам камера, която записва на своя хард файлове с разширение .MOD. До преди няколко месеца за конвертиране от MOD ---> AVI използвах Aiseesoft Mod Video Converter . Скоро ми се наложи отново да ползвам програмата, но за съжаление се появява следния екран :http://prikachi.com/users/vesodimov/37i.png За справка писах писмо на производителя и от съображение за сигурност в ползването на точната версия производителят ми прати последната такава. Но отново се появява този прозорец. Стигам / естествено / до извода, че през времето, през което не съм ползвал програмата, в системата е станала някаква промяна. От тогава MOD файл не може да бъде разпознат като такъв с цел конвертиране от тази програма.Като проба ползвах Alive Zune Video Converter и за моя изненада конвертирането се осъществява. Освен това самият МОД файл се разпознава от плеърите и се възпроизвежда.Въпросът ми е дали някой има представа какво може да се е случило, че програмата вече да не разпознава файла за конвертиране ? Win XP SP 22 GB RAM1 TB HDD2.9 GHZ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 21, 2009 Report Share Публикувано Август 21, 2009 Опита ли с пълна деинсталация и преинсталация на програмата? На друг компютър опитвал ли си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Август 22, 2009 Author Report Share Публикувано Август 22, 2009 Опита ли с пълна деинсталация и преинсталация на програмата? На друг компютър опитвал ли си?Направих деинсталация, рестартирах, почистих регистрите с програма и ръчно, рестартирах. Инсталирах отново - резултатът е същия. Файлът не се разпознава от програмата за конвертиране. Пробвах и инсталирах програмата на втория компютър у дома - работи. Това затвърждава мисълта ми, че проблемът е в моята машина. Кодеци - твоите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Август 22, 2009 Report Share Публикувано Август 22, 2009 Здравей, аз имам камера JVC Everio, която подържа абсолютно същия формат. За моя радост имам и допълнителен софтуер на JVC за конвентиране на този файл. Пиши Л.С. да ти го дам да опиташ, може и да ти свърше работа.P.S.---Току що опитах и с програмата Format Factory и си ги преобразува. Има я тук в сайта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Август 22, 2009 Author Report Share Публикувано Август 22, 2009 Здравей, аз имам камера JVC Everio, която подържа абсолютно същия формат. За моя радост имам и допълнителен софтуер на JVC за конвентиране на този файл. Пиши Л.С. да ти го дам да опиташ, може и да ти свърше работа.P.S.---Току що опитах и с програмата Format Factory и си ги преобразува. Има я тук в сайта.Добре, че ти прочетох темата втори път след час за да видя, че има и PS . Обаче точно в десятката. Програмата работи на 6. ТУК ще следя кога нашите приятели ще я направят портабъл. coojoe_213, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SexyGazar4e Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 Ето ти е портейбал Свали ме Големина на файла: 38.7 MB Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 Каква е разликата от тази която си дал /portable/ и другата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 По всяка вероятност никаква. Просто много хора са болни на тема портативни програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 8, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2009 За да бъда коректен ще съобщя, че реших проблема. Оказа се, че поради някаква причина на компютъра нямам инсталиран shockwave player . Вече всичко е ОК . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост