keglata Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 тук! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 Песимистичното ми изражение винаги се се сменяло с някак съжалителна усмивка към хората, които вярват в тези неща. Не знам, може и да има нещо истински в подобни тестчета, но лично аз спрях да се надявам преди доста време. Дано липсващата вяра и надежда у мен се предаде на някого друг за да не е напразна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 Ми добре,направих си теста пък ще видим Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 Това е електронния еквивалент на едновремешните момичешки врачувки: за този ще се ожениш, онзи те харесва, друг ще те разплаче...и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KORTESS Публикувано Юни 3, 2006 Report Share Публикувано Юни 3, 2006 Теста е забавен, но само толкова. Не мисля, че ще стане нещо ако не го изпратиш, суеверието е лош спътник, за това е хубаво всеки да се помъчи да го изкорени. А колкото до желанието което си намисляш, то е като да чакаш цял живот да спечелиш от тотото, за това всеки човек кове със своите ръце мечтите си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Viki Публикувано Юни 4, 2006 Report Share Публикувано Юни 4, 2006 Това е като спама, дето ми пълни пощата напоследък - отваряш писмото, четеш, смееш се или се кефиш на някои дълбокомъдрени слова и накрая - изпрати го на еди-колко си души, иначе ще ти се случи нещо лошо ... и настроението ти се изпарява моментално. Не че вярвам на такива неща, но ме дразнят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост