Aquarius Публикувано Август 22, 2009 Report Share Публикувано Август 22, 2009 Когато се задава такъв въпрос е необходимо да се даде точният модел на дъното, но при всички положения, ако ще правиш ъпгрейд трябва да е нова машина. Socket A платформата е вече много стара и не си заслужава да се инвестира в нея за каквото и да било. Относно оувърклока - може да се оувърклокне, но не може да се даде гаранция точно колко, защото зависи от много неща. Но дори и след приличен оувърклок няма да видиш фундаментална разлика в производителността при тази платформа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bubsyyy Публикувано Август 23, 2009 Report Share Публикувано Август 23, 2009 ми аз съм малко далече от моя компютър ма мисля че тва ще ти ппомогне '' http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...;product=431082 '' и ако можеш да ми обясниш как точно става овърклока.мерси.иначе компа ми е синволичен и не искам друг! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 23, 2009 Report Share Публикувано Август 23, 2009 ми аз съм малко далече от моя компютър ма мисля че тва ще ти ппомогне '' http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...;product=431082 '' и ако можеш да ми обясниш как точно става овърклока.мерси.иначе компа ми е синволичен и не искам друг! Нищо повече няма да постигнеш, откажи се, за да няма проблеми. Иска си нова машина. Ти да не си решил да се пенсионираш с тази? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bubsyyy Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 че няма да се пенсионирам с тази машинка НЯМА! просто исках да си направя експеримент да видя дали процесора ще стигне скорост от около 2.8/3.2гхц.за тва искам да знам как да го овърклокна и ако знаеш как да ми помогнеш МОЛЯ. и за кви проблеми ми пишеш кво толкова може да стане? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост