Jump to content

Препоръчан пост

Когато се задава такъв въпрос е необходимо да се даде точният модел на дъното, но при всички положения, ако ще правиш ъпгрейд трябва да е нова машина. Socket A платформата е вече много стара и не си заслужава да се инвестира в нея за каквото и да било.

Относно оувърклока - може да се оувърклокне, но не може да се даде гаранция точно колко, защото зависи от много неща. Но дори и след приличен оувърклок няма да видиш фундаментална разлика в производителността при тази платформа.

Сподели другаде

• Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

ми аз съм малко далече от моя компютър ма мисля че тва ще ти ппомогне '' http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...;product=431082 '' и ако можеш да ми обясниш как точно става овърклока.мерси.иначе компа ми е синволичен и не искам друг! :cap:
Сподели другаде

ми аз съм малко далече от моя компютър ма мисля че тва ще ти ппомогне '' http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...;product=431082 '' и ако можеш да ми обясниш как точно става овърклока.мерси.иначе компа ми е синволичен и не искам друг! :cap:

Нищо повече няма да постигнеш, откажи се, за да няма проблеми. Иска си нова машина. Ти да не си решил да се пенсионираш с тази?

Сподели другаде

че няма да се пенсионирам с тази машинка НЯМА! просто исках да си направя експеримент да видя дали процесора ще стигне скорост от около 2.8/3.2гхц.за тва искам да знам как да го овърклокна и ако знаеш как да ми помогнеш МОЛЯ. и за кви проблеми ми пишеш кво толкова може да стане?
Сподели другаде