unknown Публикувано Август 20, 2009 Report Share Публикувано Август 20, 2009 ами интересни ми стана тези букви отзад параметрите какво значатпримерно сегашния ми процесор п4 е 1,8A GHz, а в нета гледам в описанията и други 3,00Е 3,06С 3,20Е ?какво значат ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Август 20, 2009 Author Report Share Публикувано Август 20, 2009 и какво е това Core Stepping ;-) ?нямах редактирай на 1то мнение.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Август 20, 2009 Report Share Публикувано Август 20, 2009 ами интересни ми стана тези букви отзад параметрите какво значатпримерно сегашния ми процесор п4 е 1,8A GHz, а в нета гледам в описанията и други 3,00Е 3,06С 3,20Е ?какво значат ? Буквите са различни "ревизии" - аз си го превеждам като "леки модификации" Например моето дъно в момента е "ревизия 5,0". А за Core Stepping - ако наистина те интересува,използвай търсачката(може и да не е точно "гугъл" ). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Август 20, 2009 Author Report Share Публикувано Август 20, 2009 Буквите са различни "ревизии" - аз си го превеждам като "леки модификации" Например моето дъно в момента е "ревизия 5,0". А за Core Stepping - ако наистина те интересува,използвай търсачката(може и да не е точно "гугъл" ).търсих и четох четох доста теми. дискутирани е войната м/у сл7е5 и сл7кц http://www.ocforums.com/showthread.php?t=330368&page=18 от тези 28 стрнаици съм чел 5,6 и не се стига нито до информацията която търся коя 'ревизия' е по-добра или кой от 2та е по-добър с точност. надявах се някой да знае това бях прочел е, че като цяло d0 са с по-добри клокинг резултати, а пък е0 също като се намалят множителите от 15 на 14... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Август 20, 2009 Report Share Публикувано Август 20, 2009 търсих и четох четох доста теми. дискутирани е войната м/у сл7е5 и сл7кц http://www.ocforums.com/showthread.php?t=330368&page=18 от тези 28 стрнаици съм чел 5,6 и не се стига нито до информацията която търся коя 'ревизия' е по-добра или кой от 2та е по-добър с точност. надявах се някой да знае това бях прочел е, че като цяло d0 са с по-добри клокинг резултати, а пък е0 също като се намалят множителите от 15 на 14... Искаш да овърклокваш ли? Нали това не ти е основният компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Август 20, 2009 Author Report Share Публикувано Август 20, 2009 ами ще си взимам, но искам да знам кой е по-добър т.е. какъв да го диря;-) а покрай това ми е интерсно да научавам такива неща :}в момента с този го клокнах на 2,33~ темп 47* идле, и се рестартира само, ама не го обвинявам то аз умирам в нас от жега пък той.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост