Jump to content

Проблем с Windows

JOOO

Препоръчан пост

Всеки който ползва компютър и се изкушава да изпробва всички нови програми е усетил че постепенно уиндоус се задръства и започва да изкарва всевъзможни съобщения за грешки.При мен ми излиза много гадна грешка която не ми позволява да инсталирам някои програми и игри.Например Easy Tune 6.Четох за тази грешка на сайта на Microsoft,но там не предлагат никакво решение. :crosseyes1: Прикачил съм снимка.post-11710-1250631743_thumb.jpg

Имам бегъл спомен, че и при мен се получаваше подобен проблем (easy tune 6) . Беше отдавна и не помня точно грешката. Замени го с easy tune 5. Мисля, че проблема ще изчезе. Нищо не пречи да пробваш.

oпс. Какво гледам аз. Чета отгоре отгоре. :) Извинявам се.

Сподели другаде

Да.Сега ползвам Easy Tune 5, иначе вентилаторите въртят както си искат. :thumbsup:

Между другото в търсачката като изпишеш shell 32 dll излиза доста инфо. При някои проблема е изчезнал с премахването на определен ъпдейт на майкрософт (KB925902).

Eто тук има доста инфо , точно за твоя проблем http://support.microsoft.com/kb/935448

Сподели другаде

Не знам.Това съм го чел и инсталирах каквото пише-без никакъв резултат.А пък user32.dll си е там където пише че не е. :crosseyes1:

А и в статията пише за SP2 ,а аз съм с SP3.

Сподели другаде

Да.Сега ползвам Easy Tune 5, иначе вентилаторите въртят както си искат. :thumbsup:

Между другото, не клоквай през easy tune 5 pro. Имам прeдвид, да не бъркаш много в менютата OVERCLOCKING и CIA MIB. Да ти кажа, ако случайно ти мине тази идея. :)

еdit: Е... ти си клокни и проца, но през биос. Имам предвид, да не ползваш програми за тази цел, когато става въпрос за процесор. Иначе за видеото е ок с ривата

Сподели другаде