kurtis Публикувано Август 18, 2009 Report Share Публикувано Август 18, 2009 Записах видео на десктопа си с Camstudio!Прегледах си го със GOM player-чето и всичко си беше добре!Качих го във vbox7 и като го прегледах целият taskbar беше размацан !После пробвах и с други програми,но уви-същото!В download.bg прочетох следното: "Най-добрата, а за тези който имат проблем... проблема със снимането на екрана се решава като забраните хардуерното ускоряване, но това мисля важи само при компютри с "вградена" видеокарта при другите мисля, че няма да има такъв проблем. Ето как да стигнете до там: (кликнете на декстопа с десен бутон на мишката, но не върху икона или нещо такова и изберете последното от менюто ) 1.jpg [39.7 KB] 2.jpg [61.7 KB] 3.jpg [47.3 KB]ПП:не обръщайте внимание, че е на кирилица ако при вас не е. Разположението ще е същото, разликите са, че при мен са 2 извода за дисплея и има допълнително поле горе което е на видеокартата, но това не трябва да ви стряска."(Цък) Така...пробвах го но-нищо не стана!Само дето фифата не ми тръгна :D Някой знае ли как да оправя проблема с клипчетата! А и ако това е от значение,преди да го кача във випбох го редактирах с Movie Maker(текст,лого и др.) На Windows XP съм! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2009 Report Share Публикувано Август 18, 2009 Записал си клип, който на твоя компютър се възпроизвежда нормално, но след качване във Vbox вече не се? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kurtis Публикувано Август 18, 2009 Author Report Share Публикувано Август 18, 2009 Записал си клип, който на твоя компютър се възпроизвежда нормално, но след качване във Vbox вече не се?Да! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2009 Report Share Публикувано Август 18, 2009 Е, ако клипът се скапва след качването му на Vbox, значи би трябвало проблемът да е в енкодирането, което се извършва на самия сайт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kurtis Публикувано Август 18, 2009 Author Report Share Публикувано Август 18, 2009 Е, ако клипът се скапва след качването му на Vbox, значи би трябвало проблемът да е в енкодирането, което се извършва на самия сайт.Да,но на другите не се получава така??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 19, 2009 Report Share Публикувано Август 19, 2009 Ако всички записани от теб клипове при теб се отварят нормално, но при качването им на Vbox един единствен от тях се скапва, то това трябва да е проблем на сайта. Може ли линк към качения вече клип? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kurtis Публикувано Август 20, 2009 Author Report Share Публикувано Август 20, 2009 Ако всички записани от теб клипове при теб се отварят нормално, но при качването им на Vbox един единствен от тях се скапва, то това трябва да е проблем на сайта. Може ли линк към качения вече клип?Моето клипче го изтрих,ама намерих още едно където е размацан таскбара-цък! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 20, 2009 Report Share Публикувано Август 20, 2009 Ако имаш предвид това, че лентата е изместена нагоре, то не знам защо се получава така. Всичките клипове на една и съща разделителна способност ли ги записваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kurtis Публикувано Септември 1, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 1, 2009 Разбрах защо се получава така!Просто е трябвало да го конвертирам в flv формат!Но сега възникна друг проблем!Като записвам с Cam Studio(на цял екран)резолюцията е 1280х768,а когато го редактирам с Movie maker става 720х576 и качеството се разваля пробвах да променя резолюцията от тук:http://prikachi.com/files/1040806e.pngНо там нямаше 1280х768!Как да го направя на 1280х768!Или има ли някоя програма със същите функции(добавяне на лого-това става с един трик,добавяне на текст и т.н.) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост