Jump to content

Замунда..този лимит......

kurtis

Препоръчан пост

Чудех се къде да пусна темата :D :D :D!И я пъхнах тук,ако съм сгрешил моля преместете я!

Знам че сигурно има такава тема!Но този "трик" още ли действа-напр. да си направиш рег в 6-8 часа сутринта!

Писна ми вече да търся един филм в 10 тракера! :D :D Вече съм се регистрирал в толкова тракери че забравих имената им. :D

Апък в замундата има почти всичко +много сийдъри!Но този лимит..... Да,чух че са освободили 48 000 места ама тогава бях на почивка. :( Да,мога да искам от някой приятел ама друго си е да си имаш собствен акаунт.Освен това почти навсякъде като поискам линк към нещо за дърпане ми дават zamunda.net............

Този екип(на замунда) не прави много по-въпроса!Със сигурност има още хиляди,които искат да се регистрират!(Може да се създаде zamunda2,да се увеличи лимита или нещо подобно!

Днес пробвах от 6:00 до 8:00!За съжаление нищо не стана!Утре пак ще пробвам но едва ли ще стане! :(

Какво да правя??? :(

Сподели другаде

Ползуваш жокера "акаунт на приятел" и чакаш следващото пролетно почистване. И другият път като чуеш, че има свободни 48 хил. места, звънни един телефон на някой да те регистрира, в случай че си на почивка.

Относно увеличаване на лимита - екипът на сайта си е преценил каква е бройката, която що-годе може да държи под контрол. Повечето пъти в коментарите под торентите е пълна кочина.

Сподели другаде

Според мен е по-добре с този лимит.Имам приятел който не сийдваше,изхвърлиха го от Замунда,успя да си направи нова регистрция след 3 месеца и сега сийдва повече от мен :haha:
Сподели другаде

Сега представяш ли си да ти окраде имането, сигурно е някой който вече знае ЕГН-то ти и сега пази се :):):):):):).

притежавам 3 декара море и 10 декара мъгла :giggle: :giggle: :giggle:

Сподели другаде

притежавам 3 декара море и 10 декара мъгла :giggle: :giggle: :giggle:

Мда притежаваш и не само това,най-вероятно това ти е основната парола за всички профили които ползваш.В Замунда в този форум и още къдели не,затова е тъпо да сия споделяш.Не сели научиш сам да се пазиш никои не може да те пази, от зли мисли и намерения :)

Сподели другаде