justinn Публикувано Август 16, 2009 Report Share Публикувано Август 16, 2009 Здравейте, от 2 дена имам странен проблем с рутера - D-Link DIR 300. През деня по някое време изведнъж ми спря нета. Реших, че има проблем или правят профилактика и чаках известно време преди да се опитам да се кънектна отново. Опитвах известно време видях, че не става и звъннах на интернет поддръжката, а пък те казаха, че не е имало никакъв проблем в моя блок. Тогава извадих кабела от рутера, пъхнах го директно в компа и хоп, тръгна. Реснах рутера, изключих го за повече от час, пуснах го, направих настройките и пак не искаше да тръгне. Обадих се пак на доставчика да попитам дали не би трябвало нещо при тях да направят, ама не и ми казаха да проверя рутера дали не е дал фира. Всичко свети, не мирише, абе видимо е годен за ползване. Който може да даде съвет какъв може да е проблема, да пише. Това на снимките са настройките. С тях работеше без проблем и мисля, че проблема не е в тях, но все пак понеже не съм много запознат с тия устройства, някой ако има нещо протива да каже какво трябва да се промени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост