Jump to content

Микрофона не иска да Работи

evropeiski

Препоръчан пост

Здравейте на всички.

Имам Windows XP, а дъната ми платка е Асус M2N-MX. Проблема е, че микрофона ми не иска да работи. Инсталирах аудио драйверите от оригиналния диска на дънната платка но микрофона не иска да работи, преинсталирах драйверите но пак не иска. После изтеглих аудио драйверите за моята дънна платка от сайта на Асус, но и с тях микрофона не иска да работи. Ако някой може да помогне.

Сподели другаде

Здравейте на всички.

Имам Windows XP, а дъната ми платка е Асус M2N-MX. Проблема е, че микрофона ми не иска да работи. Инсталирах аудио драйверите от оригиналния диска на дънната платка но микрофона не иска да работи, преинсталирах драйверите но пак не иска. После изтеглих аудио драйверите за моята дънна платка от сайта на Асус, но и с тях микрофона не иска да работи. Ако някой може да помогне.

Нещо самият микрофон да не работи освен?... Сигурен ли е? Виж да не е забранен или намален входа за микрофона (мутинг) в панела с настройки на звуковата карта...

Сподели другаде

Пробвал съм и с други приложения и пак не работи. Преди 4-5 дни имах Уиндоус Виста и на него микрофона си работеше. Сега махнах Вистата и сложих ХР, защото компютъра не е много мощен и се мъчеше с Вистата, но микрофона сега не иска да работи.
Сподели другаде

Хора оправих се. Проблема не е бил в софтура а в порта отзад на кутията където се включва микрофона. Като го включих в порта който е отпред на кутията и тръгна. Интересното е че когато бях с Виста задния порт работеше а предния не, а сега като съм с ХР е обратното. Много страно, но важното е че се оправи.
Сподели другаде