rado95 Публикувано Август 13, 2009 Report Share Публикувано Август 13, 2009 Здравейте, предстои ми набиране на учебник и ми трябва някаква програма за предпечатна обработка, да мога да набирам с нея текст, таблици, фигур и др., и нещо като ръководство как се работи с тази програма. След като се набере учебника, ще се записва на диск и ще се даде в печатница. Ще се радвам на Вашата помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 14, 2009 Report Share Публикувано Август 14, 2009 Разгледай Scribus, може да ти свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rado95 Публикувано Август 14, 2009 Author Report Share Публикувано Август 14, 2009 Благодаря много, ще я видя и проверя. Ще проверя също дали има във форума някакво ръководство как работи самата програма, защото за първи път ще ми се наложи да работя с такава програма. Все пак благодаря много. Бъдете живи и здрави и все така всеотдайни. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост