Jump to content

Аномалия с определени сайтове

MuTk0o0

Препоръчан пост

Здравейте, Softvisia.

От вчера (13 август) ми се появи един проблем,който много ме учуди.Имам 3 браузера на XP-то: IE8, Firefox 3.5.2 и Google Chrome 2.0,от които най-много ползвам третия.Странното е,че определени сайтове не се показват както са по принцип,а други въобще не се показват.

Говоря за следните сайтове (поне тях съм забелязал):

MySpace:

post-6697-1250201480_thumb.png

GameTrailers:

post-6697-1250201641_thumb.png

YouTube:

post-6697-1250201484_thumb.png

Засега не съм забелязал други сайтове,но може и да има.

Това е с който и браузер да пробвам(от тези,които имам).Пробвал съм да претърся с Malwarebytes, със Spybot S&D и даже изчистих всичко с CCleaner.Рестартирах на поразия,но пак е така.Може ли да ми помогнете?

ОС: Windows XP SP3.

Сподели другаде

Много странно, дай за пробата и с Опера пробвай. Също така опитал ли си с преинсталация на браузърите? Да изчистиш кеша ?

Дай и лог от HiJackThis и AutoRuns.

Изтегли HijackThis 1.99.1 (213KB), която съм преименувал нарочно, стартирай я и кликни Do a system scan and save a logfile. Това ще създаде текстов файл в същата папка. Копирай съдържанието му тук или прикачи файла към темата, както ти е по-удобно.

Изтегли Autoruns, след това стартирай програмата и направи следното:

1) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;

2) кликни File -> Refresh;

3) кликни File -> Export...;

4) запази файла някъде и след това го прикачи към темата или му копирай съдържанието.

Сподели другаде

Сега ще пробвам с Opera.Не съм пробвал с преинсталация,но скоро сложих IE8.Кеша е чистен на всички браузери.Ето и логовете:

AutoRuns.txthijackthis.txt

Редакция: И с Опера е така.

Сподели другаде

.Рестартирах на поразия,но пак е така.Може ли да ми помогнете?

ОС: Windows XP SP3.

При мен вчера имаше подобни ситуации и то след ncleaner (чистих по други причини). С Ctrl+F5, страниците се поочовечиха, но в нетлог не ми зареждаше билярда, макар че имам флаш плеар. Чесах се умно, но се сетих и през tools - clear private data - (с FF съм)- след което нещата се нормализираха.

Сподели другаде

Тази сутрин всичко е наред. :thumbsup: Явно е било нещо временно.

Стори ми се че си пингвал сайтовете,ако те интересува ето линк където можеш да прочетеш как да си тестваш Интернет връзката до даден сървър.Това става с двете команди ping и tracert.

Тук можеш да прочетеш повече

Сподели другаде