MuTk0o0 Публикувано Август 13, 2009 Report Share Публикувано Август 13, 2009 Здравейте, Softvisia.От вчера (13 август) ми се появи един проблем,който много ме учуди.Имам 3 браузера на XP-то: IE8, Firefox 3.5.2 и Google Chrome 2.0,от които най-много ползвам третия.Странното е,че определени сайтове не се показват както са по принцип,а други въобще не се показват.Говоря за следните сайтове (поне тях съм забелязал):MySpace:GameTrailers:YouTube:Засега не съм забелязал други сайтове,но може и да има.Това е с който и браузер да пробвам(от тези,които имам).Пробвал съм да претърся с Malwarebytes, със Spybot S&D и даже изчистих всичко с CCleaner.Рестартирах на поразия,но пак е така.Може ли да ми помогнете?ОС: Windows XP SP3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 13, 2009 Report Share Публикувано Август 13, 2009 Много странно, дай за пробата и с Опера пробвай. Също така опитал ли си с преинсталация на браузърите? Да изчистиш кеша ?Дай и лог от HiJackThis и AutoRuns.Изтегли HijackThis 1.99.1 (213KB), която съм преименувал нарочно, стартирай я и кликни Do a system scan and save a logfile. Това ще създаде текстов файл в същата папка. Копирай съдържанието му тук или прикачи файла към темата, както ти е по-удобно.Изтегли Autoruns, след това стартирай програмата и направи следното:1) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;2) кликни File -> Refresh;3) кликни File -> Export...;4) запази файла някъде и след това го прикачи към темата или му копирай съдържанието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Август 14, 2009 Author Report Share Публикувано Август 14, 2009 Сега ще пробвам с Opera.Не съм пробвал с преинсталация,но скоро сложих IE8.Кеша е чистен на всички браузери.Ето и логовете:AutoRuns.txthijackthis.txt Редакция: И с Опера е така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 14, 2009 Report Share Публикувано Август 14, 2009 Влез в Control Panel -> Internet Options -> Connections -> LAN settings; провери дали има зададен proxy server и го изключи, ако има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
D-r A Публикувано Август 14, 2009 Report Share Публикувано Август 14, 2009 .Рестартирах на поразия,но пак е така.Може ли да ми помогнете?ОС: Windows XP SP3. При мен вчера имаше подобни ситуации и то след ncleaner (чистих по други причини). С Ctrl+F5, страниците се поочовечиха, но в нетлог не ми зареждаше билярда, макар че имам флаш плеар. Чесах се умно, но се сетих и през tools - clear private data - (с FF съм)- след което нещата се нормализираха. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Август 14, 2009 Author Report Share Публикувано Август 14, 2009 Тази сутрин всичко е наред. Явно е било нещо временно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Август 14, 2009 Report Share Публикувано Август 14, 2009 Тази сутрин всичко е наред. Явно е било нещо временно.Стори ми се че си пингвал сайтовете,ако те интересува ето линк където можеш да прочетеш как да си тестваш Интернет връзката до даден сървър.Това става с двете команди ping и tracert.Тук можеш да прочетеш повече Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост