stambetou Публикувано Август 12, 2009 Report Share Публикувано Август 12, 2009 Здравейте!Кажете начин да се скрие иконката на Real VNC? Пробвал съм с разни програмки, които просто сменят иконката, но аз не търся това. Знам, че има начин през regedit.exe, търсил съм и там, моха да махна всички иконки, но аз и това не търся трябва ми да се скрие иконката, но не като си изтегля Real VNC enterprise (която е платена.)Търсил съм на доста места и из доста форуми, така че ако знаете може да пишете (не да ми казвате питай Google....)Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 12, 2009 Report Share Публикувано Август 12, 2009 С каква цел е задачата ? Искаш да скриеш иконата от системния трей, нали ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 12, 2009 Report Share Публикувано Август 12, 2009 Не си казал версията на RealVNC и операционната система, с която работиш. Под Windows XP можеш да използваш следния начин: Щракваш с десния бутон на мишката върху лентата на задачите (Taskbar), избираш команда Properties -> Hide inactive icons -> Customize... -> избираш иконата на RealVNC -> Always hide и потвърждаваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambetou Публикувано Август 12, 2009 Author Report Share Публикувано Август 12, 2009 Не си казал версията на RealVNC и операционната система, с която работиш. Под Windows XP можеш да използваш следния начин: Щракваш с десния бутон на мишката върху лентата на задачите (Taskbar), избираш команда Properties -> Hide inactive icons -> Customize... -> избираш иконата на RealVNC -> Always hide и потвърждаваш. мда това в известна степен я скрива, аз искам да я премахна, но VNC services да е включен. Да се вижда само в task manger-a като процес. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 13, 2009 Report Share Публикувано Август 13, 2009 Усещам, че намеренията на това действие не са много добри, но търси в Google - Hide Tray Icon. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Август 14, 2009 Report Share Публикувано Август 14, 2009 Може да иска ,човека да следи гаджето. А и ми се струва ,че няма достъп до компютъра който иска да шпионира за това не му върши работа Properties -> Hide inactive icons -> Customize . Пък може и да има ?Освен това тази програма иска парола за вход и е много дървена ,да не говорим ,че се вижда в Task Manager-a и оставя логове с Ip-то на шпиониращият . И който е в час ще го гепи на момента за да му издърпа ушите. :bat: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост