Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте!

Кажете начин да се скрие иконката на Real VNC? Пробвал съм с разни програмки, които просто сменят иконката, но аз не търся това. Знам, че има начин през regedit.exe, търсил съм и там, моха да махна всички иконки, но аз и това не търся трябва ми да се скрие иконката, но не като си изтегля Real VNC enterprise (която е платена.)

Търсил съм на доста места и из доста форуми, така че ако знаете може да пишете (не да ми казвате питай Google....)

Мерси предварително

Сподели другаде

Не си казал версията на RealVNC и операционната система, с която работиш. Под Windows XP можеш да използваш следния начин: Щракваш с десния бутон на мишката върху лентата на задачите (Taskbar), избираш команда Properties -> Hide inactive icons -> Customize... -> избираш иконата на RealVNC -> Always hide и потвърждаваш.
Сподели другаде

Не си казал версията на RealVNC и операционната система, с която работиш. Под Windows XP можеш да използваш следния начин: Щракваш с десния бутон на мишката върху лентата на задачите (Taskbar), избираш команда Properties -> Hide inactive icons -> Customize... -> избираш иконата на RealVNC -> Always hide и потвърждаваш.

мда това в известна степен я скрива, аз искам да я премахна, но VNC services да е включен. Да се вижда само в task manger-a като процес.

Сподели другаде

Може да иска ,човека да следи гаджето. :yeah: :haha: :haha:

А и ми се струва ,че няма достъп до компютъра който иска да шпионира за това не му върши работа Properties -> Hide inactive icons -> Customize . Пък може и да има ?

Освен това тази програма иска парола за вход и е много дървена ,да не говорим ,че се вижда в Task Manager-a и оставя логове с Ip-то на шпиониращият . И който е в час ще го гепи на момента за да му издърпа ушите. :bat: :bat: :bat:

Сподели другаде