Nav Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 Здравейте, търся програма, която да може да "прочита" текст от pdf файлове на английски. Понеже е супер досадно да четеш по повече от 4-5 страници на РС-то търся програма, която ако може така по - мързеливо да ти свърши работата . Една позната ме помоли да питам, ако някой може да помогне ще съм много благодарен. Каза ми че е пробвала с някаква опция от word-a, но четенето е било отвратително. Мерси предварително . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 Имам една но дали чете този формат незнам, а и по новата версия не чете с глас а само отваря текстовия файл и си го четеш ти като на книга, но тази по стара версия си я пускаш избираш текстов файл и програмата чете като използва вградения в Windows диктор,а ако искаш да ти чете и на БГ си инсталираш Speech Lab!Програмата за която говоря е тази:CR2 - Изтегли от тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SexyGazar4e Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 Прочети ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Herr_Flick Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 А може би тук. А CR2 e страхотна, но не работи с PDF. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост