manekenaa Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 Здравейте. Бих искал да ви попитам? Скоро ми предстои да си взема LCD екран... Но, понеже съм новак и абсолютен "дилетант" на тема компютри. Би ли ми обяснил някои от вас "нагледно" (ако може)......... Как да направя така че да мога да виждам това което се показва на монитора на компютэра да го показва и на LCD екрана??????????????? Благодаря ви. Вярвам ще ме раберете и помогнете............... Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nedo7508 Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 Здравей,виж тази тема. P.S.Живот и здраве,след като вземеш LCD все ще се намери някой, който да ти помогне с настройките!!! P.P.S.Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 Всичко е много относително..., като се сдобиеш и с двете напиши модела на тв-то и на лаптопа/настолния пс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BatMiro Публикувано Август 12, 2009 Report Share Публикувано Август 12, 2009 Щом ще си вземаш, нов LCD телевизор, най-вероятно ще искаш да гледаш и HD филми. Телевизора ти ще има HDMI входове на 100 процента, към които ще трябва да направиш връзка с компа си. Както споменаха колегите по-горе, самата настройка за връзката, зависи от модела на видеокартата на РС-то. В съвременните видеокарти, има най-малко два DVI изхода, някои производители, вече слагат и HDMI. В комплекта на картите на ATI, има преходници от DVI към HDMI за да може да се предава и звук по кабела. Ще ти трябва подходящ HDMI-HDMI или DVI-HDMI кабел, с дължина адекватна на разстоянието до телевизора. Имай в предвид, че колкото е по-дълъг и евтин кабела, толкова възможността да няма сигнал до ТВ-то нараства. За настройките, е най-добре да потърсиш помощ от приятел, който се е занимавал, не че е много трудна работата, но все пак.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост