pranjev Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 Здравейте всички, проблема ми е следния: Значи доста често ми се случва след като отворя Моя компютър и без да съм пипал нищо виждам че местата на дяловете са разместени и не само в Моя компютър е разместено всичко а и като отворя който и да е дял и там папките и файловете са с разместени места. Това е много неприятно особенно като си свикнал всичко да ти е подредено по-един начин и си знаеш кое къде да търсиш, а като е променено всичко незнаеш кое къде ти е. Няколко пъти пробвах с възстановяване на системата да си върна нормалния изглед но не винаги се получава. Ето как е нормалния изглед:. А ето как изглежда и променения изглед:. Много ще съм благодарен на всички които ми помогнат да си върна нормалния изглед без да възстановявам системата. Снимка 1280x930 107.85 е нормалния изглед a 1152x834 102.49 е променения изглед. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 Здравейте всички, проблема ми е следния: Значи доста често ми се случва след като отворя Моя компютър и без да съм пипал нищо виждам че местата на дяловете са разместени и не само в Моя компютър е разместено всичко а и като отворя който и да е дял и там папките и файловете са с разместени места. Това е много неприятно особенно като си свикнал всичко да ти е подредено по-един начин и си знаеш кое къде да търсиш, а като е променено всичко незнаеш кое къде ти е. Няколко пъти пробвах с възстановяване на системата да си върна нормалния изглед но не винаги се получава. Ето как е нормалния изглед:. А ето как изглежда и променения изглед:. Много ще съм благодарен на всички които ми помогнат да си върна нормалния изглед без да възстановявам системата. Снимка 1280x930 107.85 е нормалния изглед a 1152x834 102.49 е променения изглед.Смени си изгледа на "Подробни данни": горе в ляво "Изглед" --> "Подробни данни", хем ще си виждаш свободното и заетото пространство постоянно...Честно казано - не виждам особен проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 От това, което виждам аз, проблемът е, че на единия шот разделителната способност е по-малка и самите икони с текста не се събират 4 на един ред и се пренасят на втори. Не виждам нищо нередно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост