mathur Публикувано Август 10, 2009 Report Share Публикувано Август 10, 2009 Привет на всички,имам следния проблем,на папка или друг символ като искам да я преиминувам идам с десен бутон клик и Rename ми се появява следния надпис и нищо не се получава т.е не може да бъде преиминувано.Благодаря. http://img297.imageshack.us/img297/8726/rename.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 10, 2009 Report Share Публикувано Август 10, 2009 Това обикновено се получава при работа с показани разширения. За целта можеш да ги скриеш: меню Tools -> Folder Options... -> View -> Hide extensions for known file types. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 10, 2009 Report Share Публикувано Август 10, 2009 Ами ти преименувай само името на файла де, без разширението. Той Windows ти съобщава, че ако смениш разширението файлът може да стане неизползваем (т.е. може да не успее да го отвори сам и трябва да му укажеш с коя програма). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Август 10, 2009 Author Report Share Публикувано Август 10, 2009 Благодаря и на двамата,винаги точни и на време... :thumbsup: :thumbsup: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост