vsar Публикувано Юни 4, 2006 Report Share Публикувано Юни 4, 2006 Здравейте... явно и моя ред за задаване на загадка дойде.. ви предлагам това лице след съответната обработка ...е оставил съм и необработени места както може би забелязвате... Успех http://img75.imageshack.us/img75/9628/1234yh.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 4, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2006 Поздравления- много добре си я обработил! Много ми прилича на Майкъл Джексън преди избелването.Или пък Наоми Кембъл?След жокера ще бъда по- категорична. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
todor76 Публикувано Юни 4, 2006 Report Share Публикувано Юни 4, 2006 Ами на мен повече ми прилича на сестрата на Майкъл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Юни 4, 2006 Report Share Публикувано Юни 4, 2006 Май е Джанет Джаксън,не съм много сигурен така си я оцапал-БРАВО. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Юни 4, 2006 Report Share Публикувано Юни 4, 2006 По "здравото" око ми прилича на Шаде... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vsar Публикувано Юни 4, 2006 Report Share Публикувано Юни 4, 2006 "В сряда ще има жокер" Мисля и него да го пипна лекичко....е по-малко от тази...а иначе отговорите много ме кефят...Е който задава загадката другата седмица ще види какъв майтап е.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Юни 4, 2006 Report Share Публикувано Юни 4, 2006 "В сряда ще има жокер" Мисля и него да го пипна лекичко....е по-малко от тази...а иначе отговорите много ме кефят...Е който задава загадката другата седмица ще види какъв майтап е.. Нали дамата е цветнокожа,не си я боядисал ти-нали Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vsar Публикувано Юни 5, 2006 Report Share Публикувано Юни 5, 2006 да цвета на кожата е ЧЕРЕН!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Юни 5, 2006 Report Share Публикувано Юни 5, 2006 Джанет Джаксън или брат й,но по вероятно е тя.В сряда като видя жокера ще бъда сигурна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Юни 5, 2006 Report Share Публикувано Юни 5, 2006 Това носле...не мисля че е на някой от семейство Джексън...По-скоро е на Наоми.Или Шаде... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KORTESS Публикувано Юни 6, 2006 Report Share Публикувано Юни 6, 2006 Наоми Кембъл 100 % Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Юни 6, 2006 Report Share Публикувано Юни 6, 2006 И аз мисля, че е Наоми Кембъл. Особено очите - точно като нейните, котешки. Чакам с нетърпение отговора, да видя дали съм познала ПАК! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vsar Публикувано Юни 7, 2006 Report Share Публикувано Юни 7, 2006 http://img224.imageshack.us/img224/2364/45616ou.jpg Дааа кой ли е това се чудя ...и мисля да ви подскажа още малко... http://img224.imageshack.us/img224/6800/www1li.jpg..за сега толкова ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 7, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2006 Ей, vsar ти направо ме разби. :'( Не мога да позная. Този жокер ме кара да отхвърля първите си две предположения и сега- може би/ изобщо не съм сигурна / залагам на Шаде.И в събота да дадеш по- голям жокер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Юни 7, 2006 Report Share Публикувано Юни 7, 2006 (Редактиран) По-вероятно е този жокер да обърка, отколкото да помогне... защото окото много прилича на това на Бионсе. НО все пак аз заставам твърдо зад тезата, че това е Наоми Кембъл!!!1000% сигурно! Редактиран Юни 7, 2006 от Destiny Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост