mavro Публикувано Август 8, 2009 Report Share Публикувано Август 8, 2009 Имам инсталиран Windows 7 RTM Build 7600 local and language pack x86. Мога ли и как става, ако може да го ъпгрейдна до финалната версия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pppplamennnn Публикувано Август 8, 2009 Report Share Публикувано Август 8, 2009 Имам инсталиран Windows 7 RTM Build 7600 local and language pack x86. Мога ли и как става, ако може да го ъпгрейдна до финалната версия?Ами доколкото съм информиран Build 7600 е финалната версия и по-точно Windows 7 Final RTM build 7600.16385.090713-1255, и да може да се ъпгрейдва, макар че е желателно чиста инсталация. При инсталацията даваш на този прозорец на ''Upgrade" и следваш инструкциите на самата инсталация.http://pics.softvisia.com/design/pics/8793/11.pngНо не съм инсталирал Windows 7 засега, така че да се искаже някой по-запознат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Be_with_me_274 Публикувано Август 8, 2009 Report Share Публикувано Август 8, 2009 Да,точно той е финалният Билд.Познава се по това,че вече Watermarka-a го няма(текстът със името и блда над часовника ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dundurma Публикувано Август 10, 2009 Report Share Публикувано Август 10, 2009 за да не пиша нова тема..............след като лаптопа премине в хибернация,при включване екрана остава почти черен.някакви идеи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 10, 2009 Report Share Публикувано Август 10, 2009 Какво точно имаш предвид? Самият дисплей е много тъмен или...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dundurma Публикувано Август 10, 2009 Report Share Публикувано Август 10, 2009 Какво точно имаш предвид? Самият дисплей е много тъмен или...?да много тъмен и иконите се различават много трудно,като някакъв силует Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 И как го оправяш това, макар и временно? Какъв е лаптопът? Кога е купуван? Дай малко инфо, де. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dundurma Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 И как го оправяш това, макар и временно? Какъв е лаптопът? Кога е купуван? Дай малко инфо, де. http://www.notebookcheck.net/Asus-M51VA.10266.0.htmlчетах из форумите,че и други имат същия проблем.със сигурност не е от машината.с виста не съм имал такъв проблем И как го оправяш това, макар и временно? Какъв е лаптопът? Кога е купуван? Дай малко инфо, де. http://www.notebookcheck.net/Asus-M51VA.10266.0.htmlчетах из форумите,че и други имат същия проблем.със сигурност не е от машината.с виста не съм имал такъв проблем.оправя се с включване и зключване Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 11, 2009 Report Share Публикувано Август 11, 2009 Инсталирани ли са всички драйвери? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dundurma Публикувано Август 13, 2009 Report Share Публикувано Август 13, 2009 Инсталирани ли са всички драйвери?всичко е направено както трябва,пък и нали уина си ги намира.но пак повтарям-това е само при хибернация :help: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Август 13, 2009 Report Share Публикувано Август 13, 2009 от драйвера за видеото е ПП цялата М51 серия е калпава и май само вистата върви що-годе добре 2ПП можеш да провериш в сайта за нова версия на БИОС и евентуално да обновиш до нея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Август 13, 2009 Report Share Публикувано Август 13, 2009 ПП цялата М51 серия е калпава и май само вистата върви що-годе добре Не съм съгласен с това твърдение. В момента имам до мен един M51VR и няма абсолютно никакви проблеми с Windows 7 Ultimate x64. Само нямам спомен кой драйвер за видеокартата инсталирах, защото по принцип на страницата на ATI няма драйвери за мобилните им видеоконтролери от по-новите серии за Vista. Затова трябва да си модифицираш настолни драйвери (аз ползвам MobilityModder на DH), но пък за Win7 имаше отделена download секция и там в действителност има драйвер за HD 3K серията. Но мисля, че инсталирах един 9.7, който го бях модифицирал преди за Vista, а не този за Win7 от страницата на ATi. Все пак може да пробваш да обновиш до последната версия като използваш download секцията за Win7, ако в момента не си с последния драйвер. Също както каза Slammer не е лошо да обновиш и BIOS-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dundurma Публикувано Август 14, 2009 Report Share Публикувано Август 14, 2009 след ъпдейт на драйверите-ати 9.7-проблема решен.а че тази серия на асус били боклук................без да обидя никого,но май ми прилича на лисицата и гроздето.и все пак ви благодаря за отговорите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Август 14, 2009 Report Share Публикувано Август 14, 2009 след ъпдейт на драйверите-ати 9.7-проблема решен.а че тази серия на асус били боклук................без да обидя никого,но май ми прилича на лисицата и гроздето.и все пак ви благодаря за отговоритеНе се сърдя, но:не съм казвал, че са боклук, а че са калпава*** серия и то главно поради факта, че видеото им е Ati. (Имам пред мен точно този модел и мога доста да ти пиша за него) Оттам идват и проблемите им с драйвера, който обикновено трябва да се модифицира или да се търси друг от друг сайт. (лично на мен ми е най-лесно да модна драйвера, защото става за броени минути и ми спестява тестването на други "моднати" драйвери, които не е задължително да тръгнат от раз.) ASUS няма какво да се коментират, понеже се опитват да слязат до нивото на Toshiba, което е зле за клиента. Повечето модели на ASUS, които се внасят в БГ, обикновено са леко орязани откъм възможности ...Всъщност най-голямото предимство на този модел е ...озвучаването! Колкото до лисицата и гроздето, щом ти е сладко да ползваш пентуим процесор - ОК! Няма проблеми!В крайна сметка съм доволен, че проблема ти е разрешен! *** калпав - http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BA%D0%B0...%BF%D0%B0%D0%B2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост