Jump to content

Относно Windows 7

mavro

Препоръчан пост

Имам инсталиран Windows 7 RTM Build 7600 local and language pack x86. Мога ли и как става, ако може да го ъпгрейдна до финалната версия?

Ами доколкото съм информиран Build 7600 е финалната версия и по-точно Windows 7 Final RTM build 7600.16385.090713-1255, и да може да се ъпгрейдва, макар че е желателно чиста инсталация. При инсталацията даваш на този прозорец на ''Upgrade" и следваш инструкциите на самата инсталация.

http://pics.softvisia.com/design/pics/8793/11.png

Но не съм инсталирал Windows 7 засега, така че да се искаже някой по-запознат. :)

Сподели другаде

И как го оправяш това, макар и временно? Какъв е лаптопът? Кога е купуван? Дай малко инфо, де.

http://www.notebookcheck.net/Asus-M51VA.10266.0.html

четах из форумите,че и други имат същия проблем.със сигурност не е от машината.с виста не съм имал такъв проблем

И как го оправяш това, макар и временно? Какъв е лаптопът? Кога е купуван? Дай малко инфо, де.

http://www.notebookcheck.net/Asus-M51VA.10266.0.html

четах из форумите,че и други имат същия проблем.със сигурност не е от машината.с виста не съм имал такъв проблем.оправя се с включване и зключване

Сподели другаде

от драйвера за видеото е

ПП цялата М51 серия е калпава и май само вистата върви що-годе добре

2ПП можеш да провериш в сайта за нова версия на БИОС и евентуално да обновиш до нея

Сподели другаде

ПП цялата М51 серия е калпава и май само вистата върви що-годе добре

Не съм съгласен с това твърдение. В момента имам до мен един M51VR и няма абсолютно никакви проблеми с Windows 7 Ultimate x64. Само нямам спомен кой драйвер за видеокартата инсталирах, защото по принцип на страницата на ATI няма драйвери за мобилните им видеоконтролери от по-новите серии за Vista. Затова трябва да си модифицираш настолни драйвери (аз ползвам MobilityModder на DH), но пък за Win7 имаше отделена download секция и там в действителност има драйвер за HD 3K серията. Но мисля, че инсталирах един 9.7, който го бях модифицирал преди за Vista, а не този за Win7 от страницата на ATi. Все пак може да пробваш да обновиш до последната версия като използваш download секцията за Win7, ако в момента не си с последния драйвер.

Също както каза Slammer не е лошо да обновиш и BIOS-а.

Сподели другаде

след ъпдейт на драйверите-ати 9.7-проблема решен.а че тази серия на асус били боклук................без да обидя никого,но май ми прилича на лисицата и гроздето.и все пак ви благодаря за отговорите
Сподели другаде

след ъпдейт на драйверите-ати 9.7-проблема решен.а че тази серия на асус били боклук................без да обидя никого,но май ми прилича на лисицата и гроздето.и все пак ви благодаря за отговорите

Не се сърдя, но:

не съм казвал, че са боклук, а че са калпава*** серия и то главно поради факта, че видеото им е Ati. (Имам пред мен точно този модел и мога доста да ти пиша за него)

Оттам идват и проблемите им с драйвера, който обикновено трябва да се модифицира или да се търси друг от друг сайт. (лично на мен ми е най-лесно да модна драйвера, защото става за броени минути и ми спестява тестването на други "моднати" драйвери, които не е задължително да тръгнат от раз.)

ASUS няма какво да се коментират, понеже се опитват да слязат до нивото на Toshiba, което е зле за клиента. Повечето модели на ASUS, които се внасят в БГ, обикновено са леко орязани откъм възможности ...

Всъщност най-голямото предимство на този модел е ...озвучаването!

Колкото до лисицата и гроздето, щом ти е сладко да ползваш пентуим процесор - ОК! Няма проблеми!

В крайна сметка съм доволен, че проблема ти е разрешен! :thumbsup:

*** калпав - http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BA%D0%B0...%BF%D0%B0%D0%B2

Сподели другаде