Jump to content

Препоръчан пост

Ми аз съм със windows 7 и оргиналния плеър изобщо не ми дава субтитри затова свалих BS но на него има само субтитри без звук

ако знаете някои по добър плеър кажете :'(

Сподели другаде

Свалих и още 3-4 програми изглежда на всички проблема ми един и същ едни филми вървят с субтитри и звук а други без звук само с субтитри

Може да се дължи на на някакъв проблем с Windows-а... С какъв точно чешит на 7-ицата си (точно име, според откъдето си го изтеглил - не давай линк, ако обичаш...)? Напоследък взеха да бълват релийзите/резилите по 2 на ден и доста от тях са си самоделки... Вероятно от там идва проблема... И изобщо не разбирам, защо се хвърляш на тази седмица, като още не е улегнала. Пускат я официално за продан чак наесен... дотогава, сигорно доста неща има още да се огладят... И естествено, после почват да плющят сервизните пакети... и хората да го плюят, възхвалявайки следващото отроче на M$. Винаги така се получава...

Сподели другаде

Свалих и още 3-4 програми изглежда на всички проблема ми един и същ едни филми вървят с субтитри и звук а други без звук само с субтитри

Ако това се случва с точно определени файлове, значи най-вероятно самите те са проблемни: на едните им липсват субтитри, а другите нямат звукова пътека. Има ли филми, които се възпроизвеждат нормално?

Сподели другаде

Така купих компа от multirama не съм свалял от никаде версията маи се казва Windows 7 Build 7100

Иначе съм много доволен като изключим този проблем няма други

Ами това е RC от Април месец и според мен е "нормално" да има бъгчета, които вероятно са оправени в следващите билдове... Сега вървежни са Windows 7 Professional/Enterprise RTM (MSDN). Както казах, според мен проблема е в OS, а не в Player-ите... Не е било никак коректно от страна на multirama да продават комп с OS, която е в такъв етап на строеж... Печелене на популярност... Някакви ъпдейти не ти ли дава да правиш?

Сподели другаде

Ами можеш да ги включиш, да видиш дали няма да ти свали нещо полезно... Нямам представа и дали може да се ъпдейтва до по-нова версия... Ако има опция само да те информира за наличните ъпдейти, а ти да си избираш от посочения лист кои да слагаш (подобно на WinXP), избери това и слагай тези, които са маркирани като критични, или свързни по някакъв начин с проблема ти.

Edit: Да питам... за всеки случай: Win7codecs 1.2.7 слагал ли си? Това мисля, че е ориентирано в насоката на проблема ти...

Не знам на билдовете до кога им трае поддръжкат... Мисля че дори вече е изтекла... Ако теглиш ъпдейти, внимавай да не лепнеш Advantage Genuine, ако го има при седмицата...

Сподели другаде