Mariya_1977 Публикувано Август 5, 2009 Report Share Публикувано Август 5, 2009 Притежавам домашна камера модел SONY DCR-HC19E,но инсталационният диск съм го загубила.По тази причина не успявам да прехвърлям записите от видеокамерата на компютъра. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 6, 2009 Report Share Публикувано Август 6, 2009 Виж дали в секция "Изтеглени файлове" на тази страница ще има нужния софтуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mariya_1977 Публикувано Август 6, 2009 Author Report Share Публикувано Август 6, 2009 Благодаря! Преди да се обърна за помощ тук във форума аз също се опитвах да сваля нужният софтуер от този сайт, но или аз не правя нещо както трябва или ....вече не знам. В повечето случаи зациклям до определен момент, в който ми иска някакъв сериен номер от CD-ROM.И аз отново съм в "задънена улица".Ако може дайте ми повече и по-подробни инструкции. Явно, че сама няма да се справя. Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост