blood Публикувано Април 28, 2010 Report Share Публикувано Април 28, 2010 Здравейте,Ползвам Ashampoo 8 и имам няколко въпроса. Записвачка, дискове, програмата - всичко налице. Проблемът ми идва, че съм свалил няколко клипа от различни торенти в двд формати и искам да попитам как да ги запиша, че като бъдат пуснати, просто да вървят. Не знам дали е нужно меню да се слага или просто как ще се получи, нямам идея. Примерно едното двд е с 3 клипа (1гб), другото двд с 6-7 клпиа (2.05гб) и как би могло да ги запиша на едно двд и да си вървят от начало до край.? Благодаря, ако някой реши да помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Април 28, 2010 Report Share Публикувано Април 28, 2010 Програмата има инструкции за работа, още по-лесно ще ти е, ако има и български език. Защо не пробваш и версия 9 на програмата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 1, 2010 Report Share Публикувано Май 1, 2010 Ако ти е нужно просто да съединиш няколко DVD-та, можеш да пробваш DVDShrink в режим Re-author. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост