mathur Публикувано Август 5, 2009 Author Report Share Публикувано Август 5, 2009 Ами скапало се е нещо... Ако искаш направи System Restore към момента преди инсталацията на програмата за конвертиране. System Reсторе - съм го спрял.Да го активирам ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 5, 2009 Report Share Публикувано Август 5, 2009 Има две записвачки,възпроизвеждат дискове,но когато реша да отворя програмата ми дава надписа по горе.Деинсталирах я и след това пак я инсталирах,но няма ефект.Не мога да запиша нищо,не мога да влеза . Уиндоуса е инсталиран преди 8 месеца.Като натисна ОК ми дава това...Препраща ме някъде...Това което е доло. http://img198.imageshack.us/img198/8336/problemh.pngАка искаш направи го според инструкциите... System Reсторе - съм го спрял.Да го активирам ли?Не, няма смисъл. Няма записани точки за възстановяване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Август 5, 2009 Author Report Share Публикувано Август 5, 2009 Искам и съм за писвал с нея никакви проблеми не е имало как стана не знам .Освен пак да я преинсталирам отново Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 5, 2009 Report Share Публикувано Август 5, 2009 Някаква идея какво да правя??Ти сега какво искаш да правиш с Ashampoo Burning Studio? Смени я с друга програма, остави я тази, другата може да работи. Искам и съм за писвал с нея никакви проблеми не е имало как стана не знам .Освен пак да я преинсталирам отновоКакво толкова - има и други програми за запис на дискове и имидж-файлове. Най-накрая се преинсталира и уиндоуса, той вече бая време ти е направил - този момент идва неизбежно, особено като се пробват и деинсталират нови програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Август 5, 2009 Author Report Share Публикувано Август 5, 2009 Благодаря,но ще помисля....Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Август 5, 2009 Report Share Публикувано Август 5, 2009 Аз, имах същият проблем с тази програма. Пробвал съм и 8цата и 9 та не ми разпознава записвачката,а с другите никога не съм имал такъв проблем.Писах си даже с центъра за помощ на фирмата, накараха ме да изтрия някякви филтри ,но ефект нямяше.Отказах се от нея и това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Август 5, 2009 Author Report Share Публикувано Август 5, 2009 Абе 4 година съм с нея и не съм имал проблеми,но днес нещо стана..Ще се боря да оправя проблема - как не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Август 5, 2009 Report Share Публикувано Август 5, 2009 Ако, се справиш пиши да пробвам и аз, интересна е и изкам да работя с нея ,но не можах да се оправя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Август 8, 2009 Author Report Share Публикувано Август 8, 2009 не можах да се справя,но същия проблем имам и с Неро.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Август 8, 2009 Report Share Публикувано Август 8, 2009 А аз нямам и аз използувам неро 6 и imgburn и с тях нямам проблем.Пробвал съм доста и различни програми,но с никоя съм нямал този проблем.Не мога да си обясня защо се получава така. Здраве да е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Август 8, 2009 Report Share Публикувано Август 8, 2009 Ashampoo Burning studio има безплатна версия която незнам защо липсва в каталога на Softvisia.com ?http://i27.tinypic.com/2150kdf.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2009 Report Share Публикувано Август 8, 2009 Това е по-стара версия на програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Август 8, 2009 Report Share Публикувано Август 8, 2009 Да ,но за версии 7;8;9 нямат безплатни и се води най-новата безплатна версия 6!Ashampoo Burning Studio Free 6.76 п.с.Лично аз предпочитам ImgBurn ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Август 8, 2009 Author Report Share Публикувано Август 8, 2009 Привет на всички,реших си проблема....Как ли - преинсталирах си Уиндоуса.....и всичко се оправи.... :thumbsup: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2009 Report Share Публикувано Август 8, 2009 Тогава ти предлагам да се молиш да не ти се случва често, за да не преинсталираш често, че като не знаеш причината и истинското решение... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост