Jump to content

Проблем с Ashampoo Burning studio 8..

Препоръчан пост

Ами скапало се е нещо... Ако искаш направи System Restore към момента преди инсталацията на програмата за конвертиране.

System Reсторе - съм го спрял.Да го активирам ли?

Сподели другаде

• Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Има две записвачки,възпроизвеждат дискове,но когато реша да отворя програмата ми дава надписа по горе.Деинсталирах я и след това пак я инсталирах,но няма ефект.Не мога да запиша нищо,не мога да влеза .

Уиндоуса е инсталиран преди 8 месеца.Като натисна ОК ми дава това...Препраща ме някъде...Това което е доло.

http://img198.imageshack.us/img198/8336/problemh.png

Ака искаш направи го според инструкциите...

System Reсторе - съм го спрял.Да го активирам ли?

Не, няма смисъл. Няма записани точки за възстановяване.

Сподели другаде

Някаква идея какво да правя??

Ти сега какво искаш да правиш с Ashampoo Burning Studio? Смени я с друга програма, остави я тази, другата може да работи.

Искам и съм за писвал с нея никакви проблеми не е имало как стана не знам .Освен пак да я преинсталирам отново

Какво толкова - има и други програми за запис на дискове и имидж-файлове. Най-накрая се преинсталира и уиндоуса, той вече бая време ти е направил - този момент идва неизбежно, особено като се пробват и деинсталират нови програми.

Сподели другаде

Аз, имах същият проблем с тази програма. Пробвал съм и 8цата и 9 та не ми разпознава записвачката,а с другите никога не съм имал такъв проблем.Писах си даже с центъра за помощ на фирмата, накараха ме да изтрия някякви филтри ,но ефект нямяше.Отказах се от нея и това е.
Сподели другаде

А аз нямам и аз използувам неро 6 и imgburn и с тях нямам проблем.Пробвал съм доста и различни програми,но с никоя съм нямал този проблем.Не мога да си обясня защо се получава така. Здраве да е.
Сподели другаде