Jump to content

Проблем с рутер Linksys Cisco WRT54G2

Препоръчан пост

Здравейте на всички,

благодарности към dixi, стана по начина по който той е описал - клонирах мак адреса от настолния си компютър, но възникна друг проблем - отварям страници и имам скаип, но като почна да играя Generals on-line и най-много след минута губя връзка със сървъра.Имам приятел, с когото играем заедно и когато изгубя конекция той ми казва че сървъра показва че просто излизам от него!!! Определено нет доставчика е обявил негласна война на рутерите и някои по-запознати от мен казват че ме проследяват по TTL и ме drop – ват с някоя програма.Махнал съм firewall от компютъра и от рутера, а аваст докато бях директно свързан към нет доставчика не е правила проблем докато играя тази игра. Сменил съм каналите на wireless излъчването на рутера, дори сложих кабел към lap-top-a положението е същото - без промяна!!! Всичко е по-старо му новите неща в схемата са рутера и това ,че губя конекция постоянно докато се опитвам да играя тази игра. Обръщам се към вас с молба за помощ и експертни мнения!

Поздрави Жоро

Сподели другаде