silviq2 Публикувано Август 3, 2009 Report Share Публикувано Август 3, 2009 Здравейте!Обръщам се към вас за помощ тъй като незнам какво да правя.Проблемът ми е следният:От 1 година използвам програмата "Sothink Web Video Downloader" без проблем.От 4 дни насам не ми работи и тъй като се стартираше с Уиндоус,още при стартирането ми вади надпис че имам стара версия на Flash Player ActiveX ControlРеших че нещо се е повредила,затова я деинсталирах,изтеглих по-нова версия на Sothink и пак я инсталирах,но няма промяна.Преинсталирах и Flash Player,свалих последната му версия.Незнам какво друго да правя,моля помогнете ми! П.П. Скоро инсталирах TuneUp Utilities 2009,да не би с него нещо да съм блокирала? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
silviq2 Публикувано Август 3, 2009 Author Report Share Публикувано Август 3, 2009 Установих че не ми вървят клипчетата в YouTube,пише да инсталирам Flash Player.Ами аз съм го инсталирала.Какво става,какво да правя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 4, 2009 Report Share Публикувано Август 4, 2009 Можеш да опиташ да премахнеш Adobe Flash с помощта на Adobe Flash Player Uninstaller. Преди това обаче спри всички стартирани приложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
silviq2 Публикувано Август 6, 2009 Author Report Share Публикувано Август 6, 2009 В крайна сметка реших проблема си.Инсталирах flash player 10 active x и всичко проработи нормално.Благодаря Night Raven. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост