nickol Публикувано Август 2, 2009 Report Share Публикувано Август 2, 2009 Тъй като не разбирам много от копютри ще се опитам да ви обясня какъв е проблема, но едва ли ще бъда много точна.Та от 2-3 месеца въобще не мога да си пускам никакви в DVD-та и СД-та в DVD-rom- устройствата ми имам две едното е LG, а на другото не виждам да има име , мисля че е Nec...Когато си натисна копченцето то ми се отвария всичко си е ок, слагам си диск, светка си зелената лампичка, но компютъра ми по никакъв начин не реагира. до преди 1-2 седмице все още си имах иконки в My computer на оптичните у-ва, но сега забелязвам, че тях вече ги няма.Не знам какъв е проблема, пробвах да си сложа инсталационния диск на LG-to, но както казах компютъра ми не реагира по никакъв начин. Бих си взела ново DVD-rom, но мисля че проблема е в копютъра ми.Window-ca Mu e : XP profesional 2002, servise pack 3Тъй като не се сещам какво друго да добавя, ако нещо не съм изяснила съм готова да дообяснявам до колкото е по възможностите ми деДано някой от вас може да ми помогнеБлагодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 2, 2009 Report Share Публикувано Август 2, 2009 Имаш ли (имала ли си) инсталиран софтуер за емулация на оптични устройства (Daemon tools, Alcohol 120%, UltraISO...)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Август 2, 2009 Report Share Публикувано Август 2, 2009 Пробвай с това. Разархивирай го и стартирай файла. Натисни Repair и рестартирай компютъра. Той ще зачисти Upper и Lower fields автоматично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nickol Публикувано Август 7, 2009 Author Report Share Публикувано Август 7, 2009 Ей момчета, МерсиЗлатни сте ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост