styler94 Публикувано Август 1, 2009 Report Share Публикувано Август 1, 2009 Значи искам да си направя форум с phpbb3. Правя си виртуален сървър с xampp, инсталирам си форума, правя си администрацията но не иска да го пусне в интернет. Та въпроса ми е как да го пусна в интернет аз ли нещо бъркам или нещо от компа... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Август 1, 2009 Report Share Публикувано Август 1, 2009 А как трябва да го пуснеш в Интернет? И дали компа бърка нещо или ти като не си поискал на доставчика реално IP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
styler94 Публикувано Август 1, 2009 Author Report Share Публикувано Август 1, 2009 Имам реално IP просто не като напиша сайта не ми излиза... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Август 2, 2009 Report Share Публикувано Август 2, 2009 Не че ми стана ясен словореда,но по тълкуване ми звучи така.Имаш си реално IP когато го напишеш в адрес бара на браузъра ти, отваря форума или так какво то си качил в папка xampp htdocs.Но когато напишеш името с което смяташ че се асоциира твоето IP така ли?Тук изниква въпроса имаш ли регистриран Домейн с които да се асоциира твоето IP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост